Sport

Győzelem az első felkészülési meccsen: a kék oroszlánok 7-2-es sikert arattak a TFSE otthonában

Lejátszotta első edzőmeccsét az SG Kecskemét Futsal gárdája. A tavaly az NBI-ben ezüstérmet bezsebelő kék oroszlánok 7-2-es sikert arattak a TFSE otthonában a 3×30 perces, futó órával játszott felkészülési találkozón.

Mint a csapattól megtudtuk, korán gólt szerzett Pál Patrik révén a hírös városi alakulat, majd aztán az NBI-es újonc TFSE is többször veszélyeztetni tudott. Biró és Suscsák első kísérletei először elhaltak, ám utóbbi kétgólosra növelte a vendég fórt.

BIZALMAT SZAVAZTAK AZ UTÁNPÓTLÁSNAK IS

Védelmi megingásból szépítettek a fővárosiak, viszont nem sokáig maradt az egygólos differencia, mert Suscsák kétszer is megzörgette a hálót az első harminc perces etap hajrájában, 1-4. Ezek után rövid taktikai intelmek után folytatták a csapatok a jó iramú edzőmeccset. A kecskeméti szakmai stáb bizalmat szavazott folyamatosan az utánpótláskorú játékosoknak, akik igyekeztek élni a bizalommal.

A második „harmad” mindössze két találatot hozott, noha rengeteg lehetősége volt a Kecskemétnek. Suscsák meglőtte negyedik gólját szép akció végén, majd egy kiharcolt büntetőt Fekete értékesített, 1-6. A záró etapban már érezhetően kevésbé voltak pontosak a gárdák. Noha itt is a kecskemétiek domináltak, ebben a harminc percben 1-1-re végeztek a felek. Pál foglalta keretes szerkezetbe a kék oroszlánok aznapi gólgyártását, amelyre még egy gyors fővárosi válasz érkezett. A végeredmény: 2-7 lett.

SOKAT KELL DOLGOZNI

Marko Gavrilovic sportigazgató így nyilatkozott: “a felkészülés elején járunk még, ez meglátszódott a játékunkon. Az első harminc percet követően úgy éreztem, hogy tudunk mi ennél jobban is játszani. Felhívtam erre a figyelmet, és agresszívabbak lettünk, és a koncentrációnk is jó volt már. Köszönjük a TF-nek a lehetőséget, kiválóan szolgálta a felkészülésünket az edzőmeccs. Látjuk, hogy miben kell még fejlődnünk, és ezért még sokat kell dolgoznunk a következő hetekben.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb