Kikapcs

A háza elől vitték el a rendőrök Schobert Norbit, mutatjuk hova tartott az útjuk

A saját házából vitték el a rendőrök Schobert Norbit. A hatóságok szirénázó autóval jelentek meg a fitneszguru és felesége, Rubint Réka családi háza előtt. Norbi meg se próbált ellenállni, önszántából ült be a rendőrautóba, írta meg a Tények. Az útjuk pedig már most eláruljuk, nem a rendőrkapitányságra vezetett, hanem  a Bács-Kiskun vármegyei ÁGOTA Falvára, ahol éppen zajlik a 27. ÁGOTA® Tábor, a szegedi központú ÁGOTA® Alapítvány és együttműködő partnere, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatója szervezésében.

KOMMANDÓS ÉBRESZTŐ ÉS REGGELI EDZÉS SCHOBERT NORBIVAL

Különleges élményekben lehetett része annak a mintegy 800 gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő gyermeknek és fiatalnak, akik részt vesznek az idei Ágota Táborban a Bács-Kiskun vármegyei Tass-Alsószenttamáson. A tábor bűnmegelőzési napján ugyanis a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jóvoltából kommandósok ébresztették a fiatalokat, majd Schobert Norbert fitneszedző tartott reggeli szabadtéri edzést a gyerekeknek.

NORBI EGYKOR MAGA IS RENDŐR VOLT

Mint a Tényeknek a fitneszguru elmondta, nagy élmény volt számára a több száz gyermeknek tartott edzés. Mivel ő maga is csonka családban nőtt fel, különösen fontos volt számára, hogy örömet szerezzen a gyermekvédelmi gondoskodában élő fiataloknak, s jól megmozgassa a tábor lakóit a reggeli torna során. A riportból az is kiderült, miért pont rendőri kísérettel érkezett Schobert Norbi Ágota Falvára. Mint Váróczi-Bakos Rita címzetes rendőr őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának főelőadója elmondta, a bűnmegelőzési nap programjaiban azért kapott szerepet Schobert Norbi, mert a fitneszguru a 90-es években nyolc évig maga is rendőrként szolgált.

Forrás: tenyek.hu

Fotók: ÁGOTA Közösség FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb