Sport

Kecskeméten kötött ki a kispesti középpályás

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE hivatalos oldalán jelentette be Bocskay Bertalan szerződtetését. A 22 éves középpályás szerződése lejárt a Honvédnál, így szabadon igazolható játékosként a Kecskemét csapott le rá, s hároméves szerződést kötött vele.

Az M4 Sport megjegyzi, hogy Bocskay Bertalan a Honvéd saját nevelésű játékosa volt, az NB I-ben a 2020/2021-es idényben mutatkozott be a kispestiek színeiben, két idény alatt 39 találkozón három gólpasszt osztott ki, bemutatkozva az Európa Liga selejtezőben is, de a kettő között egy esztendőt a szerb élvonalban szereplő Topolyában is lehúzott kölcsönben, ahol 25 tétmeccsen egy-egy gólja és gólpassza volt. Az előző idényben az NB II-be is követte a Honvédot, ott szintén alapember volt.

ÖRÜLT A KECSKEMÉT MEGKERESÉSÉNEK

“Nagyon örültem a Kecskemét megkeresésének, mert azon voltam, hogy a lehető legjobb helyet találjam meg a folytatáshoz. Amikor megtudtam, hogy a KTE keres, akkor nem volt nehéz dolgom, mert több barátom vagy itt játszik, vagy itt játszott. Akárkit kérdeztem, csak jót tudott mondani a klubról, az városról, az emberekről. Nagyon izgatott vagyok, várom a következő szezont, illetve szezonokat” – mondta Bocskay Bertalan.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb