MindenmásVideo365

Szegeden folytatod a tanulmányaidat? A Cédrus Liget albérletei neked szólnak! Nézd meg a diákok paradicsomát (videó)

A friss felvételi ponthatárok kihirdetése után sok kecskeméti diák döntött úgy, hogy Szegedet választja egyetemi városként és keresik a legjobb helyet a városban. A Cédrus Liget Lakópark ideális megoldást kínál mindazoknak, akik igényes, modern környezetben szeretnének élni a következő években. Papp Szandra, a Renterest szakértője elmondja, miért választják a diákok a Cédrus Ligetet, és hogyan segíthet ez a lakópark a baráti társaságoknak is megtalálni a tökéletes otthont. Ha Kecskemétről indulva keresel albérletet, itt minden egy helyen vár rád!

A Cédrus Liget Lakópark már korábban is kedvelt választás volt a tanulni vágyók körében, hiszen modern és kényelmes otthonokat kínál a szegedi felsőoktatási intézmények közelségében. Nemrégiben írtunk arról, hogy a Kecskemétről Szegedre költöző diákoknak és fiatal családoknak különösen érdekes lehet ez a lehetőség, hiszen a Cédrus Liget közel van Szeged városi pulzusához, ugyanakkor nyugodt és zöld környezetet biztosít, ezért befektetésnek is tökéletes. A Cédrus Liget lehetőségeiről itt olvashattok:

A Renterest szakértője, Papp Szandra szerint a Cédrus Liget különösen népszerű a baráti társaságok körében, akik együtt szeretnének lakni, mégis megőrizve a magánszférájukat. A lakópark virtuális túrákat és profi marketinganyagokat kínál, hogy az érdeklődők távolról is megismerhessék az ingatlanokat. A helyszínen modern szolgáltatások várják a lakókat, mint például a Príma élelmiszerbolt, fodrászat, szépségszalon, konditerem és gyógyszertár, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A Cédrus Liget igazi közösségi élményt nyújt, ahol minden adott egy diák számára.

A diákok mellett a családok is vonzó ajánlatokat találhatnak a Renterest kínálatában, például a 20% önerő után elérhető bérleti konstrukciókat. Papp Szandra hangsúlyozza, hogy az érdeklődők bármikor felvehetik vele a kapcsolatot, és minden kérdésre szívesen válaszol. Ne habozz, ha Szegeden tervezel lakni, a Cédrus Liget remek választás lehet számodra is!

Tudtad, hogy a Cédrus Liget Lakópark geotermikus fűtési rendszert használ? Ez nemcsak környezetbarát megoldás, hanem jelentős költségmegtakarítást is jelent a lakók számára. Az ilyen modern technológiák különösen vonzóvá teszik a lakóparkot a fenntartható életmódot keresők számára. Ha többet szeretnél megtudni, látogass el a Renterest weboldalára, vagy tekintsd meg a lakópark virtuális túráit!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb