MindenmásVideo365

Szofi, a 10 éves harcos: A Szent Vincent Rehabilitációs Központban íródik a remény új fejezete (videó)

Szofi, a 10 éves kislány, aki extrém koraszülöttként jött világra, most új lehetőségeket kapott a Szent Vincent Rehabilitációs Központban. Ismerd meg történetét, amely egy édesanya elszántságáról és a szegedi intézmény szakértelméről szól. Nézd meg a megható videót, amelyben Szofi édesanyja, Leimsider Rózsa mesél a gyógyulás útjáról, és arról, hogyan segíthetünk mi is!

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ már hosszú évek óta nyújt reményt és támogatást azoknak, akik számára az élet nehezebb kihívásokat tartogat. Legutóbbi látogatásunkkor Szofi történetével találkozhattunk, aki a 27. hétre született, 990 grammal. Szofi élete nem indult könnyen: spontán légzése nem volt, és nem sokkal később agyvérzést kapott. A Szent Vincent Rehabilitációs Központban megkezdett intenzív terápia azonban újabb esélyt kínál neki és családjának.

A Kecskemét365 már korábban is beszámolt a Szent Vincent Rehabilitációs Központ eredményeiről, különösen arról, hogyan segítenek a legmodernebb terápiás módszerekkel és személyre szabott programokkal a gyermekeknek és felnőtteknek a gyógyulás útján​. Szofi esetében is mindent megtesznek, hogy az izomfeszesség és a végtag rövidülés okozta nehézségeket enyhítsék, és segítsenek a kislánynak abban, hogy teljesebb életet élhessen​.

Az intézmény nemcsak a fizikai rehabilitációban segít, hanem a családok számára is lelki támaszt nyújt. Szofi édesanyja, Leimsider Rózsa, aki maga is megosztotta velünk történetüket a központban készült videóban, elmondta, hogy a közösség támogatása milyen sokat jelent számukra. A terápia során Szofi megtanult bal kezével írni, és bár a matematika még kihívást jelent számára, a terápiás foglalkozások hatására folyamatosan fejlődik​.

Minden egyes nap, amikor Szofi a Rehabilitációs Központba lép, egy újabb reménysugár, egy újabb lépés a teljesebb élet felé. Az intézmény szakértői és önzetlen munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legjobb eredményeket érjék el minden gyermek számára. Ez a szorgalmas csapat olyan, mint egy nagy család, amely minden egyes kis betegéért küzd, és Szofi számára is megpróbálja a lehető legjobbat nyújtani.

Ha te is szeretnél hozzájárulni Szofi gyógyulásához, a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítványon keresztül megteheted:

Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány

  • Adószám: 19312615-2-06
  • Számlaszám: 50468328-10004586
  • Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586
  • Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4.

Minden adomány hozzájárul ahhoz, hogy Szofi és sok más gyermek megkapja a szükséges segítséget és támogatást a jövőben. További információkért tekintsd meg a videót, és ismerd meg személyesen is Szofi történetét!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb