Mindenmás

Pénteken is forróságra készülhetünk Kecskeméten, még egy picit odébb van a felfrissülést hozó hidegfront

Pénteken napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Nem meglepő, de csapadékra ekkor sem kell számítanunk, így szuper napsütésben telhet a péntekünk Kecskeméten. Az északnyugati szél napközben olykor megélénkülhet. A délutáni csúcshőmérséklet 33-39 fok között alakul.

Szombaton sok napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, néhol előfordulhat zápor, zivatar. Általában mérsékelt lesz a légmozgás, zivatar térségében azonban lehetnek erős, esetleg viharos lökések. Hajnalban 15-25, délután 33-40 fok valószínű.

FELFRISSÜLÉS CSAK A JÖVŐ HÉT ELEJÉN LESZ

Vasárnap egy hidegfront előterében már többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, helyenként akár hevesebb viharok is lecsaphatnak. Élénk, erős lesz a délies szél, de zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb hőmérséklet 32 és 39 fok között alakulhat. Hétfőn gyakran takarhatják felhők a napot, és sokfelé kell számítani időnként záporok, zivatarok kialakulására. Az északi-északnyugati szelet főként a Dunántúlon kísérhetik erős, viharos lökések. Többfelé mérséklődik a hőség, délután 27-36 fokot mutathatnak a hőmérők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb