Kikapcs

Segítsünk mi is! Jótékonysági koncertet szervez a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar, a Gyermekétkeztetési Alapítványnak gyűjtenek

A Gyermekétkeztetési Alapítvány a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral együttműködve október 20-án 19:00-kor jótékonysági koncertet szervez a kecskeméti Hírös Agóra KultKaszinóban, melynek bevételét teljes egészében a rászoruló gyermekek megsegítésére használja fel.

A szervezőktől megtudtuk, hogy ezzel nem csak egy nemes ügyet patronálhatunk, hanem egy egyedülálló zenei élmény részesei is lehetünk. Az est folyamán Király Gábor szóló-, kamara- és zenekari darabjai a Hollókői Huba koncertmester, művészeti vezető által vezényelt Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában csendülnek fel. 

A ZENEKARI MŰVEK IZGALMAS SZÓLÓKKAL VÁLTAKOZNAK

A koncert során a zenekari művek izgalmas kisebb szólókkal váltakoznak majd, a vissza-visszatérő, lágyan dinamikus vonós hangzás a lebegés és az öröm érzését kívánja átadni a hallgatóságnak. Az előadás nemcsak a zene szépségére, hanem a közösség erejére is épít, ahol az egyén és a csapat dinamizmusa egymást erősíti. Az élményt tovább fokozzák a darabokba rejtett zenei poénok, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a résztvevők arcára kiszakítva őket a rohanó hétköznapokból.

KÖZEL 200 EZER KISGYERMEK ÉHEZIK HAZÁNKBAN

Magyarországon közel 200 ezer kisgyerek éhezik időszakosan, számukra az elegendő, jó minőségű, egészséges táplálék nem biztosított. A Gyermekétkeztetési Alapítvány célja már több mint 30 éve az, hogy felszámolja ezt a szívfacsaró állapotot, hogy fizikailag és szellemileg is megfelelően fejlődhessen a jövő nemzedéke. A jótékonysági szimfonikus koncertet is ezzel a törekvéssel hívták életre. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb