Mindenmás

Napi pakk: marad a napos időjárás, ma van a magyar népmese rendezőjének születésnapja, gyakorlatozni fognak a honvédség gripenjei

Indul egy újabb pörgős munkahét. A jókedvet semmi sem szegheti, hiszen az időjárásunk ismét a naposabb oldalát mutatja meg nekünk. Ma ünnepli születésnapját gyermekkorunk kedvenc meséinek rendezője. Ma ne kapj frászt a nagyobb zajoktól, a honvédség gripenjei gyakorlatozni fognak. Itt a napi pakk, minden fontos információval hétfőre!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A MAGYAR NÉPMESÉK RENDEZŐJÉNEK SZÜLETÉSNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Orsolya, Kende, Klementina, Zselyke és Zsolt Kecskemét365 olvasónknak! Érdekességek: 

  • 191 éve született Alfred Nobel svéd kémikus és gyáros, a dinamit feltalálója, a Nobel-alapítvány létrehozója.
  • 83 éve született Jankovics Marcell rajzfilmrendező, grafikus, művelődéstörténész (Gusztáv, Magyar népmesék).
  • 43 éve ma Prágában súlyos balesetet szenvedett egy magyar repülőgép, de mindenki életben maradt.

NAPSUGARAS ŐSZ

Hétfő kora reggel még enyhe köd akadályozhatja a közlekedést, szóval vezess óvatosan a munkába menet! Reggel még csak 1 fokot mutathat a hőmérő, úgyhogy jöhet a melegebb kabát! A délelőtt folyamán viszont a köd helyét már a napsütés veszi át Kecskeméten. A napsugarak szinte egész nap velünk maradnak, csapadékra nincs esély. Napközben 16 fok valószínű.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Kepernyofoto-2024-10-20-15.20.11.png a fájlnév

KIKÉPZÉSI GYAKORLATOT TARTANAK A HONVÉDSÉG GRIPENJEI

A tájékoztatás szerint a pilóták október 21-én, 22-én, illetve 24-én délután 4 óra és este 9 óra között hajtják végre repülési feladataikat, amely képzettségük fenntartása, illetve a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik– közölte a kecskeméti MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár a közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb