Mindenmás

Autólopás, betörés, bolti lopás – legalább hét bűncselekményt követhetett el egy kecskeméti férfi a közelmúltban, a rendőrök elkapták

Még múlt hét pénteken, március 17-én délben fogtak el és vettek őrizetbe a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai egy 24 éves férfit, aki nem kevesebb, mint hét bűncselekményt követhetett el.

Az első bűncselekmény még február 22-én történt, egy Zsinór utcai ingatlanba tört be a fiatal, miután felfeszítette annak kapuját, majd az udvarból szinte mindent elemelt, ami mozdítható volt, nagyjából 100.000 forint értékben – írja a rendőrség a honlapján.

AUTÓK FELTÖRÉSE, BOLTBÓL LOPÁS ÉS ÚJABB BETÖRÉSEK

A férfi aztán több boltból is lopott, több rúd szalámit, szeszes italt pakolt a táskájába, volt olyan helyszín is, ahol lebukott, ezért futólépésben távozott onnan. Március elején egy újabb lakást rongált meg, majd miután bejutott azon, a lakásból két kályhát, készpénzt, festékeket és zálogjegyeket vitt el 350.000 forintot meghaladó értékben. Múlt csütörtökön – az elfogása előtti napon – egy autót tört fel a kecskeméti illetőségű elkövető, és a jármű csomagteréből 1 millió forintnyi ruhaneműt vitt el. Ugyanezen a napon egy kocsit is meglovasított a megyeszékhelyről, amelyet aztán egy másik utcában sorsára hagyott. Előtte azonban kiszerelte belőle az akkumulátort és a rádiót.

A jelenleg hét lopással gyanúsítható elkövetőt a rendőrök – kihallgatását követően – őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb