KikapcsVideo365

Nagy durranással készül a kecskeméti áprilisra a Filharmónia: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművésszel közösen érkezik az Anima Musicae (x)

A „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekar és Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész közös produkciójával varázsolják el a (minőségi) zene kecskeméti szerelmeseit a Hírös Agóra Kulturális Központban, április 4-én, kedden 19 órakor. A rangos esemény kapcsán a Filharmónia Magyarország ügyvezetőjével, a Liszt Ferenc díjas Szamosi Szabolcssal beszélgettünk.

A rendezvényre IDE kattintva tudsz jegyet vásárolni online.

Mint a közismert orgonaművész elmondta, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttese, több nemzetközi verseny és hazai díj kitüntetettje, Budapest és Európa rangos helyszíneinek állandó szereplője, az Anima Musicae Kamarazenekar ezúttal Balázs János Kossuth-díjas zongoraművésszel közösen érkezik a Hírös Városba. Jövő kedden Grieg, Liszt és Csajkovszkij darabjait is hallhatják a vájt fülű kecskemétiek, a részletes műsor így fest:

  • Grieg: Holberg szvit
  • Liszt: Magyar fantázia
  • Csajkovszkij: Vonósszerenád

Arról, hogy miért annyira fontos a Filharmónia Magyarország és a pécsi származású szakember számára Kecskemét, a szegedi Fogadalmi Templom tövében beszélgettünk. A hármas felsorolás utóbbi tagja úgy jött a képbe, hogy Szamosi Szabolcs – amellett, hogy a cikkünkben szereplő rendezvényt szervező kulturális cég ügyvezetője – a dóm zenei vezetője is.

Jegyek válthatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.), valamint online, az Agóra oldalán, IDE kattintva. Mint megtudtuk, a szervezők a nyugdíjasok és diákok számára 10% kedvezményt biztosítanak.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Cikkünk szponzorált tartalom.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb