Közélet

Újabb szakaszába lép az 52-es főút felújítása Kecskeméten, forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők az Izsáki úton

Újabb szakaszába lép az 52-es főút (Izsáki út) felújítása Kecskeméten. Ennek következtében május 8-ától forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők.

A forgalmi rend változás érinteni fogja a Szent Gellért és a Poprád utcát, melynek kapcsolata ideiglenesen meg fog szűnni a Dózsa György úttal. Jó hír viszont, hogy ezzel egy időben megnyitják az Olt utca és a Boldogasszony téri útcsatlakozást. Érdemes figyelembe venni, hogy továbbra is érvényben marad a teljes tereléssel kiépített szakaszon a balra kanyarodás tilalma.

A meglévő csomópontok, körforgalmak átalakítása is folyamatosan zajlik, így ott is érdemes fokozott óvatossággal közlekedni. A Sport utcai körforgalomban dolgoznak a szakemberek, a munka haladásához igazítva itt forgalomterelésre számíthatnak a közlekedők. Az Olimpia utcai körforgalom kialakítása a kivitelezés III. ütemében fog várhatóan elkezdődni.

Várhatóan május 25-én lesz oldalváltás a forgalomelterelésben. Ekkor már az eddig lezárt forgalmi sávokat tudják majd igénybe venni a közlekedők az Olimpiai utcai körforgalom és a Neumann János Egyetem, illetve a Neumann János Egyetem és a volt Hullám vendéglő között.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb