Mindenmás

Megvolt a Kecskeméti TE és a rendőrség első közös akciója, 150 darab tiszteletjegyet osztottak ki a szabályosan közlekedőknek

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Kecskeméti TE és Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság szorosabbra fűzték együttműködésüket: a megállapodás célja a társadalmi szerepvállalás erősítése, a közlekedési balesetek valamint a szabálysértések, bűncselekmények számának csökkentése.

A pénteki KTE-Paks mérkőzés végeztével lezárult a KTE és rendőrség első közös akciója: mint ahogyan a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség közösségi oldalán tudatta: összesen 150 darab tiszteletjegy került kiosztásra a szabályosan közlekedőknek, így ők ingyen tekinthették meg a péntek esti derbit, amely öt gólt és 3-2-es vendégsikert hozott.

FOLYAMATOSAN FIGYELTÉK A SZABÁLYOSAN KÖZLEKEDŐKET

Még április 18-án, kedden a városföldi úton autózókat ellenőrizték a rendőrség munkatársai, akik kiemelt figyelmet szenteltek ezen belül a biztonsági öv használatára, mely sok baleset során életmentőnek bizonyult már. A szabályosan közlekedőket közösen lepték meg a kecskeméti klub játékosaival, Bodor Zoltánnal és Gréczi Mártonnal, akik a KTE – Paks mérkőzésre adtak jegyet az előírásokat betartó sofőröknek, legtöbb esetben ezzel az ellenőrzéssel járó drukkot is oldva. Ezen kívül még két hasonló akciót tartott a rendőrség, április 25-én és 27-én is figyelték a szabályosan közlekedőket, mint most kiderült, 150 szerencsés ezért tiszteletjegyet is kapott a meccsre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb