Mindenmás

Gázszivárgás és autóra esett faág miatt is riasztották a tűzoltókat Kecskemét környékén

Egy láncfűrész segítségével távolították el azt a nagyméretű faágat a kecskeméti tűzoltók, amely csütörtökről péntekre virradóra egy személyautóra esett a Klapka utcában, személyi sérülés nem történt.

A Katasztrófavédelem közlése szerint az elmúlt 24 órában 2 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett hozzájuk. Két baleset is volt Bács-Kiskun vármegyében, két személyautó ütközött csütörtök délelőtt az 53-as főúton, Dunatetétlen közelében, a helyszínen a solti hivatásos tűzoltók intézkedtek, szerencsére személyi sérülés nem történt. Kisebb csoda, de délután sem sérült meg senki abban a balesetben, amikor felborult egy kamion az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében. Itt a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók intézkedtek, miután áramtalanították a járművet, a helyszínt átadták a rendőrségnek.

MEGRONGÁLODÓTT GÁZCSŐ ÉS A TŰZ IS PROBLÉMÁT OKOZOZOTT

Csütörtökön késő este megrongálódott egy gázcső Jánoshalmán, emiatt szivárgott a gáz, a jánoshalmi tűzoltók biztosították a helyszínt addig, amíg a szakemberek a helyszínre értek, így nem történt személyi sérülés. Tűzeset is volt az elmúlt 24 órában, Kalocsán szalmabálák és trágya is égett csütörtökön délelőtt. A kalocsai és a bajai tűzoltók közös erővel eloltották a lángokat, munkájukat egy erőgép is segítette.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb