Mindenmás

Napi jó hír: élő adásban jelentkezett be Gálvölgyi János, sokkal jobban érzi magát a színművész

Az ATV-n futó Heti Napló című műsorban szólalt meg hosszú idő után Gálvölgyi János: a színész még május 10-én került kórházba, tüdő- és szívelégtelenség okozta súlyos légzési panaszokkal.

Hosszú idő után szólalt meg Gálvölgyi János, vasárnap este azonban az ATV műsorában élőben kapcsolták. A színész elmondta, hogy sokkal jobban érzi magát, már otthon lábadozik. ,,A hangom azért még nem az igazi” – tette hozzá Gálvölgyi. Először Skype-on akarták kapcsolni, végül csak telefonon sikerült egy rövid ideig beszélni vele. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész azt is elmondta, hogy nagyon jól esett neki az a sok szeretet, amit a betegsége alatt és a minapi 75. születésnapjára kapott az emberektől. „Nincs annyi köszönet, mint amennyi szeretet kaptam” – mondta kissé meghatódva és hangsúlyozta, minél hamarabb szeretne újra színpadra állni.

HIÁBA HÍVTAK MENTŐT, NEM JÖTT

Gálvölgyi Jánost még május 10-én kellett kórházba szállítani súlyos légzési panaszokkal, lányai hiába hívtak mentőt, az nem érkezett meg, így nekik kellett kórházba szállítaniuk a színészt. Az Országos Mentőszolgálat belső vizsgálata után kiderült, hogy az esetnél a mentésirányító hibázott, erről bővebben itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb