Közélet

Megtelt focistákkal a kecskeméti Városháza: köszöntötték a történelmi sikert arató Kecskeméti TE csapatát, akik még az új Látogatóközpontot is végigjárták

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, szerdán az állami elismerésekkel kitüntettet Hírös városi kiválóságokat köszöntötték a kecskeméti Városházán. Köztük a Kecskeméti TE csapatát is, akik kiemelkedő sportsikerükért díszoklevelet vehettek át Szemereyné Pataki Klaudia polgármestertől.

TÖRTÉNELMI SIKERT ARATOTT A KECSKEMÉTI TE

Csapatunk történelmi sikert ünnepelt, hiszen a 112 éves klub fennállása legjobb eredményét érte el azzal, hogy ezüstérmes lett az NB I.-ben. Újonc csapat ilyen jól még szintén nem szerepelt a magyar élvonalban, korábban egy feljutó sem csapat zárt jobban, mint a harmadik hely.

A KLUB TAGJAI MEGTEKINTETTÉK AZ ÚJ LÁTOGATÓKÖZPONTOT IS

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármesterasszonya fogadta a csapatot, megköszönve a város nevében ismét a kiemelkedő eredményeket. A klub játékosai és stábtagjai ezt követően az új Látogatóközpontot tudták megnézni, melynek végén a sportsikerek is helyet kaptak, így a 2011-es kupadöntő mellett az FTC elleni bajnoki sikereket is feleleveníthették közösen.

A rövid körút után a díszteremben volt jelenése a társaságnak, ahol egy díszoklevelet is átvehetett dr. Filus Andor ügyvezető, Szabó István vezetőedző, valamint Vágó Levente csapatkapitány a klub nevében.

Forrás: kecskemetite.hu

Fotók: Kecskeméti TE FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb