Kikapcs

Babakocsis és kismotoros gyermekfelvonulással, koncertekkel és finom borokkal startol el a 44. Halasi Szüreti Fesztivál

Három nap, két színpad, két felvonulás és koncertek sora vár mindenkit szeptember 8-tól 10-ig Kiskunhalason, ahol elstartol a 44. Halasi Szüreti Fesztivál.

Mint a rendezvény hivatalos Facebook oldalán írták, lesz étel, ital, sok finomság, kinyitnak a borászok standjai, és népi iparművészek kínálják termékeiket. A Konflis parkban népi játékok, kézműves foglalkozások, állatsimogató és hétpróba várja a gyermekeket. Természetesen a koncertek sem maradhatnak ki: jön a Tha Shudras, Lotfi Begi, Bereczki Zoltán, valamint a FankaDeli is.

Sőt, lesz babakocsis és kismotoros gyermekfelvonulás is a 44. Halasi Szüreti fesztiválon. A szervező Halasi Városmenedzser Kft. vár minden édesanyát, édesapát, kistestvért, nagytestvért, nagymamát, nagypapát erre a felvonulásra. Lehet jönni babakocsival, kismotorral, futóbiciklivel vagy akár rollerrel is. A gyülekező szeptember 9-én 13 órakor lesz a Sétáló utcán a Művelődési ház előtt. A szüreti menetbe a Kossuth utca – Sétáló utca kereszteződésében lehet majd bekapcsolódni. A résztvevők innen kényelmes tempóban haladnak tovább a Köztársaság utcán a városháza sarkáig és onnan kanyarodnak majd be a főtérre.

SOLTVADKERT SEM MARAD KI A JÓBÓL

Hatalmas ünnepre készül Soltvadkert, 30 éve lett város ugyanis a település. A neves alkalomból háromnapos szüreti fesztivállal és sok programmal várják az érdeklődőket szeptember 15-16-17-én, a Hősök terén, tudatta a helyi önkormányzat.

Forrás: Halasi Szüreti Fesztivál FB/halasmedia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb