Kikapcs

Szeptemberben is pezseg tovább az élet Kecskeméten: Szikora Robival és az R-Go-val startol el a Családi nap a főtéren

Szeptember 16-án, szombaton újra benépesül Kecskemét főtere, ugyanis elstartol a Családi nap városunkban. Lesz babakocsik és kismotorok közös díszítése, majd felvonulása, a zenei hangulatról pedig a Bon-bon, valamint Szikora Robi és az R-Go fog gondoskodni, közölte szerkesztőségünkkel Kecskemét önkormányzata.

Egész napos programmal vár szeptember 16-án a Családi nap Kecskemét főterén. A programok délelőtt 10 órakor rajtolnak, lesznek kézműves foglalkozások, közösségi játékok, de még szecessziós kalandtúra is. Izgalmas programnak ígárkezik a babakocsik és kismotorok közös díszítése, majd felvonulása, a zenei hangulatról pedig többek között a Lóca Együttes, a Symphonic Street Band, majd a Bon-bon, valamint Szikora Robi és az R-Go fog gondoskodni, de jön a Ciróka Bábszínház Macskablöff című előadása is a Romkertbe. A részletes programokat az alábbi plakáton sasolhatod meg:

A Családi napot megelőzően, szeptember 13-án, szerdán, 9:30-tól tartják a Védőnői Szakmai Napot a Kecskeméti SzC Szent-Györgyi Albert Technikumban. Az ingyenes esemény részletes programjait az alábbi plakáton nézheted meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb