Kecskeméti arcok

Járai Máté igazi életmentővé vált: a kecskeméti színház színművésze a Hírös Rescue Team jószolgálati nagykövete lett

Járai Máté színművészt, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tagját nem kell bemutatni senkinek a Hírös városban. Nemcsak a színpadról ismerhetjük már a Jászai Mari-díjas művészt, hanem azt is tudhatjuk róla, hogy bármikor a jó ügyek mellé áll. Tette ezt a nyár folyamán is, amikor segítséget nyújtott a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség például online csalásokat megelőző kampányában, vagy teszi ezt most is, amikor elfogadta a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület felkérését, s a szervezet jószolgálati nagykövete lett.

IGAZI ÉLETMENTŐVÉ VÁLT

Mint a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület közösségi oldalán írta, Járai Mátét sokoldalúságáról már eddig is rengetegen ismerték, de most egy újabb oldalát is megismerhetik a kecskemétiek. A művész ugyanis elfogadta a szervezet felkérését, hogy legyen a Hírös Rescue Team Speciális Mentőegyesület jószolgálati nagykövete, ezáltal Ő is a csapat tagja lett és most már Ő is igazi életmentővé vált. “Máté lelkesedését ismerve lesznek még projektek. Köszönjük a lehetőséget és a megtiszteltetést, hogy egy ilyen nagy művész is szárnyai alá vette csapatunkat és neki is ilyen fontos az életmentés!” – írta közösségi oldalán a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület.

“BÜSZKE NAGYKÖVET LETTEM”

Járai Máté a jó hírről Instagram oldalán számolt be követőinek. “Büszke nagykövet lettem! A képen látható urak a Hirös Rescue Team elkötelezett tagjai, rengeteg életet mentettek meg teljesen önkéntes alapon. Mogyi kint járt a legutóbbi iszonyatos törökországi földrengésen is, ahol több, mint 10 embert az Ő segítségével tudtak kiemelni a romok alól. Legyen szó egy éppen karácsonykor eltűnt nagymamáról, vagy egy világméretű katasztrófáról, mennek és teszik, amihez a legjobban értenek: életet mentenek! Kérlek Benneteket nézzétek meg a honlapjukat, minden információ megtalálható Róluk arról ,hogy mi, mindent tesznek 0-24 ben a bajbajutottak megsegítésére! A képen a team vezetője Péter mellett a két csodakutya Mogyi és fia Füge látható!” – írta posztjában.

Forrás és fotók: Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület FB és Járai Máté Instagram

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb