Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: koncertdömping és izgalmas mozifilmek várnak rád a hétvégén Kecskeméten

Végre eljött a péntek, ez pedig nálunk csak egyet jelenthet: itt a Kecskemét365 Kikapcs! Megszokhattátok, hogy városunkban nem telik el hét izgalmas programok nélkül, de azért a pihenésre is szánjatok időt! A Vadaskert jótékonysági napjától kedzve, koncerteken át, egészen a legújabb filmekig terjed a hétvégi kínálat, mutatjuk!

KECSKEMÉT FŐTÉR

FOOL MOON ACAPELLA – KARÁCSONYI KONCERT

Hazánk első számú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttese több mint 20 évnyi újító- úttörő munkát tudhat maga mögött. A Fool Moonnak köszönhetően az acappella – azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene – soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében. Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót. Rendhagyó zeneóráik, mesterkurzusaik, tévés szerepléseik hatására Magyarországon az acappella zene előtérbe került, és egyre több acappella együttes megalakulásának mozgatórugója is. 

Kezdés: december 09. 19:00

Fotó: hirosagora.hu

KECSKEMÉTI VADASKERT

SEGÍTSÜNK EGYÜTT LEVENTÉNEK – JÓTÉKONYSÁGI NAP A VADASKERTBEN

A Kecskeméti Vadaskert egyik munkatársának gyermeke súlyos beteségben szenved, orvosi kezelése pedig nagyon drága. A család megsegítésére a Kecskeméti Vadaskert december 10-én vasárnap jótékonysági napot tart, és a teljes bevételt Levente gyógyulására ajánlja fel.

SZAKADJ KI A VALÓSÁGBÓL A KECSKEMÉTI MOZIKBAN

MALOM MOZI

JÉGHIDEG

A lányát egyedül nevelő Odinn több évtizedes halálesetek ügyében nyomoz egy fiatalkorúaknak fenntartott nevelőintézetben. A férfi a megoldatlan ügy kapcsán egyre több új részletre bukkan rá. Hamarosan gyanakodni kezd, hogy a múltbeli gyilkosságok összefüggésben lehetnek volt felesége rejtélyes öngyilkosságával. Ráadásul lánya is egyre furcsábban viselkedik, ahogy egyre közelebb kerül az igazsághoz.

Vetítési időpontok:

  • 2023. 12. 09. 20:00
  • 2023. 12. 10. 20:00
  • 2023. 12. 11.  20:00

OTTHON MOZI

PARASZTOK

Egy fiatal lány a 19. században egy faluban nagy felzúdulást kelt, amikor egy nála idősebb, módos özvegyemberhez megy hozzá feleségül. Ráadásul a lány titokban a gazda fiába szerelmes. A kis közösségben gyorsan terjed a pletyka, és a ledérnek titulált lány rosszakaróinak a száma egyre csak növekszik.

Wladyslaw Reymont azonos című, Nobel-díjas regényéből készült ez a káprázatos, kézzel festett animációs film. A Parasztok Lengyelország Oscar-nevezettje a nemzetközi film kategóriában. A Parasztok az Oscar-díjra jelölt Loving Vincent alkotóinak új filmje, amely sokak szerint már most az arany szobrocska egyik nagy esélyese.

Vetítési időpontok:

  • 2023.12.08. 18:00
  • 2023.12.09. 18:00
  • 2023.12.10. 18:00

BULIZD ÁT AZ ÉJSZAKÁT KECSKEMÉTEN

ÁPOLÓ KLUB

BOHEMIAN BETYARS KONCERT

Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás. A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával. A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír. Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.

Kezdés: december 9. 21:00

Fotó: Ápoló Klub FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb