Mindenmás

Napi pakk: kedden beköszönt az igazi tél Kecskeméten, reagált a rendőrség a napok óta tartó, robbanásszerű hangokra

Csodálatos reggelt kívánunk, Kecskemét! Kedden először tapasztalhatjuk meg az igazi téli hideget városunkban, akár -6 fokot is mutathat napközben a hőmérő! Steve Jobs 17 éve ezen a napon változtatta meg “egy kicsit” a világot, ekkor debütált az első iPhone! Reagált a rendőrség a Kecskeméten észlelhető robbanásszerű hangokra: ne maradj le a legfrissebb hírekről: itt a mai napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Alexia, Hont, Juliánusz, Marcell, Marcella és Jutas nevű Kecskemét365 olvasónak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 17 éve ezen a napon Steve Jobs bemutatta az Apple első okostelefonját, az iPhone-t,
  • 103 éve ezen a napon született Keleti Ágnes tornásznő, aki összesen 10 olimpiai érmet szerzett,
  • 83 éve ezen a napon született Joan Baez folkzenét éneklő amerikai énekesnő, gitáros, szerző.

IDŐJÁRÁS

Kedden virradóra Kecskeméten sok lesz felettünk a felhő, majd északkelet felől csökkenni fog a felhőzet mennyisége; számottevő csapadék nem várható. Az északi-északkeleti szél élénk, erős lesz, majd estére jelentősen mérséklődik a légmozgás. Kora reggel -13 és -3, napközben -6 és 0 fok között alakul a hőmérséklet.

ROBBANÁSSZERŰ HANGOK KECSKEMÉTEN: VÁLASZOLT A RENDŐRSÉG

Pénteken beszámoltunk róla, hogy több olyan panasz is érkezett szerkesztőségünkhöz, hogy Kecskeméten napok óta robbanásszerű hangok hallhatóak. Az esettel kapcsolatban még aznap megkerestük a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik kérdésünkre hétfőn válaszoltak, mutatjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb