Mindenmás

Napi pakk: tartósan ködös, szürke idő lesz ma Kecskeméten, Franz Schubert születésnapján

Jóóó reggelt, Kecskemét! Az idő előreláthatóan szinte végig ködös, szürke lesz ma városunkban, azonban ez a mi kedvünket nem tudja elrontani! Hogy miért? Tegnap beszámoltunk róla, hogy hamarosan befejeződhet egyik legikonikusabb épületünk, a Kecskeméti Nagytemplom felújítása! 227 éve ezen a napon megszületett Franz Schubert, a modern dal megteremtője, az alábbiakban mutatjuk az egyik kedvencünket tőle! Ne maradj le semmiről: itt a szerdai napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Círus, Csörsz, Eudoxia, Geminián, Ludovika, Lujza, Virgília, Vulfia, János, Marcell, Marcella és Péter nevű Kecskemét365 olvasónak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 76 éve ezen a napon megszületett Kováts Kolos, Kossuth-díjas basszus operaénekes,
  • 74 éve ezen a napon az Amerikai Egyesült Államok elnöke bejelentette, hogy elrendelte a hidrogénbomba kifejlesztését,
  • 59 éve ezen a napon megszületett Igaly Diána olimpiai bajnok, világbajnok sportlövő,
  • 227 éve ezen a napon megszületett Franz Schubert osztrák zeneszerző, a modern dal megteremtője.

IDŐJÁRÁS

Szerda reggelre Kecskeméten is képződik pára, köd, illetve zúzmarás köd, ez egész napra kitarthat: napközben is tartósabban ködös, szürke időre van kilátás. Számottevő csapadék továbbra sem várható, de szitálás, ónos szitálás előfordulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban -9, -1 fok közé hűl a levegő, napközben pedig 0-3 fok közötti csúcshőmérséklet valószínű.

TÖBB ÉV UTÁN VÉGRE KÉSZ LEHET A KECSKEMÉTI NAGYTEMPLOM?

A Kecskeméti Nagytemplom állapotáról korábban már kritikusan beszámoltunk, hiszen városunk egyik ikonikus épületéről van szó, és évek óta zajlik a felújítása! Már alig várjuk, hogy végre lebontsák az állványozást: mutatjuk, hogy néz ki most!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb