MindenmásVideo365

ÁGOTA Szépe: nemcsak szépségverseny, hanem gyógyír a léleknek

A 27. ÁGOTA® Táborban is megrendezték a legkülönlegesebb szépségversenyt. Élményprogramokban nem volt hiány az ÁGOTA Közösség eddigi legnagyobb nyári táborának 10 napja alatt. Az ÁGOTA® Tábor a vármegyénkben található gyermekparadicsomban, ÁGOTA Falván lelt otthonra, itt rendezték meg már harmadik alkalommal a 27 éves történetre visszatekintő nyári rendezvényt.

Idén 800 nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő fiatal előtt nyílt meg a lehetőség, hogy színpadra álljon az idei ÁGOTA Szépe választáson, közülük rengetegen éltek is a lehetőséggel. Felejthetetlen pillanatokkal tette gazdagabbá az ÁGOTA Közösséget idén is ez az egyedülálló szépségverseny, ahol mindenki győztesnek érezhette magát: szépnek, különlegesnek és feltétel nélkül elfogadhatónak.

Ennek az egyedülálló szépségversenynek az a mottója, hogy a szépség belülről fakad, így idén is több százan nyertek önbizalmat ahhoz, hogy elinduljanak a versenyen. Felejthetetlen pillanatokkal tette gazdagabbá az ÁGOTA Közösséget ez az élményprogram is, ahol mindenki győztesnek érezhette magát: szépnek, különlegesnek és feltétel nélkül elfogadhatónak.

A tábor történetében már nagy hagyománya van az olyan programelemeknek, amelyek során biztonságos, bátorító közegben lehetőség nyílik minden fiatalnak az egyéni és csoportos kiállásra, közönség elé lépésre. Ez azért különösen fontos, mert a tábornak az a célja, hogy ebből a tíz napból a fiatalok minél többet meríthessenek a jövőre nézve és megerősödjön az önbizalmuk.

Forrás: ÁGOTA Közösség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb