Mindenmás

Napi pakk: indul a suli-buli Kecskeméten, marad a szeptemberi nyár

Kezdődik egy újabb tanév, minden visszatér a régi kerékvágásba. Hiába a szeptember, marad a hőség Kecskeméten. Munka után kikapcsolódásként meglesheted a sárkányokat a szomszéd városban az Árkád Szegeden. Mutatjuk, mit kell tudnod a hétfőről!

NÉVNAPOSOK ÉS CSÍK TIBOR OLIMPIAI BAJNOK ÖKÖLVÍVÓ SZÜLETÉSNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Rebeka, Dorina, Dorka, István és Teodor Kecskemét365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 993 éve Vadászat közben meghalt Imre herceg, I. (Szent) István fia.
  • 110 éve született Dr. Homoki Nagy István, filmrendező, operatőr, író, ügyvéd, aki természetfilmeket forgatott.
  • 97 éve született Csík Tibor olimpiai bajnok ökölvívó.
  • 88 éve született Gróf András István magyar-amerikai mérnök, üzletember, az Intel társalapítója, aki a mikropchip és a személyi számítógépek megalkotásánál végzett jelentős munkát.

MARAD A SZEPTEMBERI NYÁR

Hétfőn már napsütésben indulhatsz a munkahelyedre, pulcsira nem lesz szükséged. Derült, napsütéssel teli, száraz hétfő elé nézünk. Az esőt még várhatjuk, nem hétfőn fog ideérni. Napközben 34 fok körül alakul a hőmérséklet. 

GIGANTIKUS MÉRETŰ SÁRKÁNYOK BIRTOKOLJÁK AZ ÁRKÁD SZEGED TEREIT

Az Árkád Szeged újra bebizonyította, hogy mindig van mivel meglepni a látogatókat! Augusztus 26. és szeptember 15. között öt hatalmas, életnagyságú sárkányszobor kel életre a bevásárlóközpontban. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a gyerekeiddel, unokáiddal együtt te is elmerülj a mítoszok és legendák világában – ráadásul most exkluzív videón is megmutatjuk a lenyűgöző lényeket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb