Sport

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a KTE a MOL Magyar Kupában!

Kozármislenyben nem volt kérdés, ki a jobb csapat: a Kecskeméti TE 4 gólt szerzett és kapott gól nélkül zárta a MOL Magyar Kupa harmadik fordulóját. Szabó István együttese lendületes és határozott játékkal lépett tovább, Lukács Dániel két találata mellett Katona Bálint és Vágó is betalált, ezzel biztosítva a továbbjutást a sorozat következő körébe.

Szabó István vezette Kecskeméti TE csapata a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában kapcsolódott be a küzdelmekbe, ahol a HR-Rent Kozármisleny FC várt rájuk. A kecskemétiek a remek formájukat igazolták, hiszen egy magabiztos 0-4-es győzelemmel harcolták ki a továbbjutást. Ha esetleg lemaradtál volna a legutóbbi KTE-s összecsapásról, mindenképp olvasd el a legfrissebb beszámolónkat, ahol Szabó mester csapata már akkor is impozáns játékkal rukkolt elő!

A mérkőzés elején a hazaiak ugyan nagy lendülettel támadtak, Cipf két próbálkozása is veszélyes volt, de a kecskeméti védelem, illetve Varga Balázs kapus résen voltak. A 21. percben azonban megszületett az első kecskeméti gól: Katona Levente ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt Lukács Dániel magabiztosan értékesítette. Alig nyolc perccel később ismét Lukács volt a főszereplő, egy remek támadást követően már 0-2 állt az eredményjelzőn. A félidő végéhez közeledve Vágó Levente is betalált, aki 32. születésnapján nemcsak a kapuba talált be, de az apaság örömével is büszkélkedhetett – kisfia, Alex születése után csatlakozott a csapathoz.

A második játékrészben sem engedett ki a KTE: Katona Bálint a 57. percben tovább növelte az előnyt, és innentől kezdve a hazaiaknak már esélyük sem volt a fordításra. Bár Kirchner előtt adódott egy ígéretes lehetőség, az összecsapás végül 0-4-es kecskeméti sikerrel zárult. A mérkőzés legvégén még Pálinkás fejese okozhatott volna újabb örömöt a vendégszurkolóknak, de Oroszi kapus bravúrral hárított.

A kecskeméti fiúk tehát remek formában vannak, és izgatottan várhatják a következő fordulót a MOL Magyar Kupában, ahol minden esélyük megvan arra, hogy tovább meneteljenek a sorozatban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb