Mindenmás

Előzésbe kezdett, emiatt egy másik autós ütközött jelzőtáblának és fának – a vétkes sofőrt keresik most a kecskeméti rendőrök

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik, ugyanis egy ismeretlen sofőrt keresnek! Mint megtudtuk, közúti cserbenhagyás vétsége miatt indítottak nyomozást a Kecskeméti Rendőrkapitányságon.

A közlemény szerint a 44-es számú főúton, egy ismeretlen járművel közlekedett a sofőr 2024. szeptember 18-án, 20 óra 40 perc körül. Haladása során a főút 17-es kilométerénél előzésbe kezdett, ám a manővert nem tudta befejezni.

MEGÁLLÁS NÉLKÜL TOVÁBBHAJTOTT

Mint kiderült, a szemből érkező autós az ütközés elkerülése érdekében lehúzódott az útról, a vízelvezető árokba csúszott, majd egy jelzőtáblának és fának ütközött. Az ismeretlen személy a baleset után megállás és adatainak hátrahagyása nélkül tovább közlekedett.

JELEZZÜK, HA LÁTTUNK VALAMIT!

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen sofőr személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, esetleg szemtanúja volt a történteknek, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb