Mindenmás

Napi pakk: velünk marad a napsütés Kecskeméten, de hűvös lesz a hajnal, ma ünnepel Eminem és Kimi Räikkönen

Csodálatos, igazi őszi időjárással folytatjuk a hetet a Hírös Városban. A kora reggel még elég hűvös lesz, de délutánra már kellemes, 17 fokos hőmérséklettel számolhatunk Kecskeméten. Jobb, ha észben tartod: nagyban dolgoznak az M5-ös egyik csomópontjában, csak a Kecskemétről Budapest irányba utazók hajthatnak fel a sztrádára!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS EMINEM

Nagyon boldog névnapot kívánunk miden Hedvig, Alajos, Ignác, Leó, Margit, Rezső, Rudolf, Salamon és Zolna nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • ma van a Szegénység elleni küzdelem világnapja,
  • 221 éve született Deák Ferenc, akit kortársai “a haza bölcsé”-nek neveztek megfontoltsága és tisztessége miatt,
  • 52 éve Eminem, az egyik legnépszerűbb szabadszájú rapper,
  • 45 pedig Kimi Räikkönen finn autóversenyző, a Forma-1 2007-es világbajnoka.

MARAD A NAPSÜTÉS, DE HIDEG LESZ A HAJNAL

Csütörtökön is vendégünk marad a napsütés Kecskeméten, a keleties szél azonban többfelé élénk, helyenként erős lesz. Határozottan hűvös lesz a hajnal, csupán 3-4 fok lesz a városunkban, délután pedig 17 fokot is mérhetünk.

LEZÁRTÁK AZ M5-ÖS EGYIK CSOMÓPONTJÁT

Az M44-es gyorsforgalmi út építése miatt október 15-től lezárták az M5-ös autópálya 74. számú csomópontját Kecskemét térségében, és csak a Kecskemétről Budapest irányba utazók hajthatnak fel az M5-ös autópályára – jelentette be Pántya József, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) útépítési beruházások támogatásáért felelős helyettes államtitkára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb