Mindenmás

Napi pakk: napsütéssel indul a hétvége Kecskeméten, közösségi faültetés és az Erdőpark születésnapja vár rád városunkban

Végre kitört a hétvége, ma a pihenésé lesz a főszerep Kecskeméten. Szerencsére ehhez számos programmal járul hozzá városunk, hiszen folytatódnak a Tavaszi Fesztivál programjai is, sőt még közösségi faültetés és az Erdőpark születésnapja is vár ránk. Még az időjárás is kedvezni fog nekünk, hiszen kellemes, tavaszias időnk lesz ma, 14 fokkal és sok-sok napsütéssel. Reggelizz bőségesen a kávéd mellé, mi pedig ma is szállítjuk a legfrissebb híreket Neked, itt a Kecskemét365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Sándor, Ede, Alexandra és Nárcisz nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 81 éve született Illés Lajos, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, énekes, az Illés-együttes alapítója, kántor.
  • 64 éve született Luc Besson rendező, forgatókönyvíró, producer (Leon, a profi, Az ötödik elem, Taxi, A szállító).
  • 38 éve született Berki Krisztián, olimpiai és kétszeres világbajnok tornász, lólengés-specialista.

REGGEL FAGY, NAPKÖZBEN VISZONT SOK-SOK NAPSÜTÉSRE SZÁMÍTHATUNK KECSKEMÉTEN

Szombaton igazi, tavaszias időjárás elé nézünk, túlnyomóan napos időre számíthatunk Kecskeméten, csak néhány fátyolfelhő szűrheti a napfényt. Csapadék ezen a napon sem várható térségünkben az Időkép előrejelzése szerint. Hajnalban -5, napközben 14 fokot mérhetünk.

PROGRAMOKBÓL NEM LESZ HIÁNY EZEN A HÉTVÉGÉN SEM KECSKEMÉTEN

Elstartolt egy újabb eseménydús kecskeméti hétvége. Városunk telis-tele lesz programokkal, melyeket össze is gyűjtöttünk Nektek. Szemezgessetek belőlük és élvezzétek ki a hétvégi pihenést, meghoztuk a Kecskemét365 Kikapcsot!

MA KÖZÖSSÉGI FAÜLTETÉS LESZ A VÍZMŰ UTCÁBAN ÉS AZ IZSÁKI ÚTON

Március 18-án, szombaton közösségi faültetés lesz Petőfivárosban, hívta fel az akcióra a figyelmet közösségi oldalán Dr. Siposné Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő.

Borítókép: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb