Sport

Kemény küzdelem után kikapott a Kecskeméti Röplabda Club a MÁV ellen a férfi Extraliga negyeddöntőjében

A harmadik összecsapás is 3-0-ra végződött a fehérváriak javára a férfi Extraliga negyeddöntőjében, szerdán este. Az első és a harmadik szettben ugyan fej-fej mellett haladt a Kecskeméti Röplabda Club és a MÁV Előre SC-Foxconn csapata, de az ellenfél megállíthatatlannak bizonyult, így a Hírös városiak most alulmaradtak velük szemben, tudatta a klub Facebook oldalán.

A lehető legrövidebben zárult le a férfi Extraliga negyeddöntője, miután minden párosításban 3–0-s győzelmek születtek. Ez azt jelenti, hogy az elődöntőben megismétlődik a kupadöntő párosítása, azaz a Pénzügyőr a Fino Kaposvárral csap majd össze, míg a másik ágon a GreenPlan-VRCK a MÁV Előre-Foxconnal csap majd össze. Az NB I-ben is megvannak a továbbjutók a Dág és a Dunaújváros személyében, írta meg a Magyar Röplabda Szövetség.

Sajnos a Kecskemét számára a harmadik összecsapás is 3-0-ra végződött a fehérváriakkal szemben. “A fiúk mindent megtettek, hogy megnehezítsék az esélyesebb Fehérvár útját a négy közé jutásban, de a fiataljaink nem bírtak a sokkal rutinosabb ellenfelükkel” – nyilatkozta a mérkőzést követően Nagy József, a csapat vezetőedzője.

ÖSSZEGZÉS

MÁV Előre-Foxconn – Kecskemét 3:0 (22, 15, 22)
Székesfehérvár, 152 néző. V: Adler, Mezőffy.
MÁV: Eke 5, Szabó V. 2, Koci 14, Ambrus 7, Pesti 12, Doda 12. Csere: Takács M. (liberó), Deliu 1. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
KECSKEMÉT: Farkas 11, Baserio 4, Keen 2, Kecskeméti 10, Boldizsár 2, Varga P. 7. Csere: Török Zs. (liberó), Bogdán, Kiss B. 3, Szabó M. Vezetőedző: Nagy József.

Az elődöntő párosítása:
Pénzügyőr – Fino Kaposvár
GreenPlan-VRCK – MÁV Előre-Foxconn

Az 5–8. helyért:
DEAC – Kistext JP Auto Mercedes
Kecskeméti RC – MAFC-BME

Forrás: Kecskeméti Röplabda Club FB oldala/hunvolley.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb