Mindenmás

Lehányta a kecskeméti Silver diszkó biztonsági őreit, ezért megverték, majd a vonat elé dobták – a rendőrök most lezárták a nyomozást

Lezárták a nyomozást a rendőrök a 23 évvel ezelőtti brutális gyilkosság kapcsán: egy 24 éves fiatalt kellett kivezetni az egyik kecskeméti szórakozóhelyről, amikor összetűzésbe került a biztonsági őrökkel, akik ököllel és viperával is megverték, majd a magatehetetlen férfit a sínekre dobták.

Még 23 évvel ezelőtt, a Kecskeméti Silver diszkóban történt az a brutális eset, amikor egy 24 éves fiatalember az Izsáki úti diszkóban szórakozott. A biztonsági őrök kivezették, bántalmazták, ököllel és viperával is megverték. A sértett ekkor még saját lábán jött ki a helyszínről, azonban miközben a belváros felé tartottak vele, lehányta az egyik biztonsági őrt. Az őrök ezért újból viperával kezdték ütni, aki ezek után összeesett és mozdulni sem bírt.

A KÖZELI VASÚTVONALHOZ VONSZOLTÁK AZ ESZMÉLETLEN FÉRFIT

Miután eszméletlenségig verték a 24 éves férfit, a szórakozóhely kidobói az eszméletlen férfit a közeli vasút sínekhez vitték és a sínekre fektetve magára hagyták, abban reménykedve, hogy az arra haladó vonat majd halálra gázolja. A gázolás be is következett, a 24 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség most befejezte a nyomozást és vádemelési javaslattal átadta az iratokat a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészségnek – tudtuk meg a rendőrségtől.

ELŐSZÖR AZT HITTÉK, HOGY BALESET VOLT

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztályán egy másik ügyben folytatott nyomozás kapcsán kaptak egy fülest a rendőrök, hogy az eset nem egyszerű baleset volt, majd ezen a nyomon indultak el.

Az áldozat exhumálásának köszönhetően és a számos vizsgálat után kiderült, hogy az elhunyt férfi koponyáját a vonatgázolás okozta sérülésen kívül még több fizikai behatás is érte.

HOSSZÚ IDŐ UTÁN DERÜLT FÉNY AZ IGAZSÁGRA

A rendőrség munkatársai több mint száz tanút hallgattak ki és hosszú nyomozást követően körvonalazódott a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható két személy, akiket 2022. november 29-én fogtak el, egy jelenleg 48 éves kecskeméti és egy 49 éves nagyvenyimi lakost. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettével gyanúsították meg, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat, amit időközben a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség el is rendelt. A két férfi azóta is letartóztatásban van.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb