Mindenmás

Napi pakk: tovább szenvedünk az őszies időtől Kecskeméten, programokat kínál a Katona József Könyvtár és a Kelemen László Kamaraszínház is

Hétvégéig biztos várnunk kell egy kis felmelegedésre a Hírös városban, de legalább a viharos szél elmarad szerdán, 120 évvel ezelőtt ezen a napon aratott először győzelmet a magyar labdarúgó-válogatott. Remek kikapcsolódási lehetőségekkel vár ma minket a Katona József Könyvtár és a Kelemen László Kamaraszínház is. Tarts ma is a Kecskemét365-tel, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Vince, Irén és Julianna nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 120 éve ezen a napon magyar labdarúgó-válogatott először aratott győzelmet
  • 111 éve ezen a napon született Örkény István, Kossuth-díjas író, gyógyszerész, a magyar groteszk próza megteremtője
  • 77 éve ezen a napon született Bródy János szövegíró, zeneszerző, énekes
  • 47 éve ezen a napon született Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó
  • 42 éve ezen a napon született Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető

MÉG TŰRNÜNK KELL AZ ŐSZIES IDŐJÁRÁST

A hét első két napjához hasonlóan ma sem számíthatunk sokkal jobb időjárásra, érdemes lesz ma is rétegesen öltözködni, de az esernyőt otthon hagyhatjuk, mert csapadék kevésbé valószínű Kecskeméten.

Fagyni viszont ma reggel is fagyhat, de kevésbé lesz szeles az időjárás városunkban. Hajnalban -7, +1, napközben 5-10 fok körül alakulhat az időjárás.

PROGRAMOKAT KÍNÁL A KATONA JÓZSEF KÖNYVTÁR ÉS A KELEMEN LÁSZLÓ KAMARASZÍNHÁZ

A rossz idő ellenére ma sem maradunk kecskeméti programok nélkül: a Katona József Könyvtár nagytermében 16 órától a Tercett – Móricz Zsigmond szerelmei című 76 perces alkotást tekinthetjük meg díjmentesen.

Várja a kecskemétieket a Kelemen László Kamaraszínház is, este 19 órától Ivan Szergejevics Turgenyev: Egy hónap falun című színművét tekinthetik meg az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb