Sport

Története során először juthat négyes döntőbe az SG Kecskemét a Magyar Kupában

Történelmi siker kapujában vannak a kecskeméti futsalosok, akik ma este fél 7-től a Veszprém csapatával játszanak, hogy a Magyar Kupa négyes döntőjébe jussanak. Jó esélyekkel indulnak, hiszen az első meccset magabiztos, 3-0-ás győzelemmel zárták.

Nem kisebb tétje lesz a ma esti mérkőzésnek, mint a négyes döntőbe jutás a futsal Magyar Kupában. Az SG Kecskemét a veszprémi csapatot fogadja a Messzi István sportcsarnokban, akiket korábban idegenben három góllal megvertek, így előnyből indulnak. A csapat előző meccse nem sikerült olyan jól, a bivalyerős Haladástól kaptak ki 8-3-ra úgy, hogy az ellenfél 8-0-ra is vezetett. Mint ahogyan arról mi is korábban beszámoltunk, a csalódást keltő teljesítmény miatt a klub úgy döntött, ingyenessé teszi szurkolóinak ezt a mérkőzést.

SOHA NEM VOLT MÉG ILYEN KÖZEL A NÉGYES DÖNTŐHÖZ A CSAPAT

Az előző vereséget követően tehát itt a remek alkalom a bizonyításra, már csak azért is, mert történelmi siker kapujában van az SG Kecskemét: a klub történetében először sikerülne bejutni a legjobb négy csapat közé.

A mérkőzés előtt természetesen Marko Gavrilovic sportigazgató is nyilatkozott:

Az SG Kecskemét Futsal történetének történelmi meccse következik, hiszen ha sikerrel vesszük a visszavágót a Veszprém ellen, akkor először sikerül kiharcolni a Magyar Kupa négyes döntőjét. Rendkívüli terhelés alatt vagyunk, hiszen tíz nap alatt ez lesz a negyedik rangadónk. Ez a helyzet azonban adott, alkalmazkodnunk kell hozzá, és a lehető legjobb formánkat nyújtani, hogy álmainkat elérjük. Nem lesz könnyű dolgunk, hiába nyertünk 3-0-ra az odavágón, a Veszprém nem fogja tálcán kínálni a továbbjutást, ebben biztos vagyok. Nem ülhetünk rá az eredményre, a futsal egy olyan sportág, hogy egy perc alatt is sok dolog változhat. Most is, mint mindig, a győzelemre törekszünk. Szeretnénk büszkévé tenni a szurkolókat, a várost, és ezért minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni csütörtökön. Remélem, hogy a hétfői vereségünk ellenére szimpatizánsaink ezúttal is ott lesznek a lelátókon, és a végén együtt ünnepelhetjük a final fourba kerülést.

mondta el a sportigazgató a mindent eldöntő mérkőzés előtt.

Forrás: scoregoal.hu

Borítókép: ScoreGoal Kecskemét FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb