Kikapcs

Idén is jön a Bohém Piac ínycsiklandozó gasztro – show-val és hamisíthatatlan háztáji ízekkel Kecskemétre

2023-ban is folytatódik a Kecskeméti Piac rendezvénysorozata a Bohém Piac, mely a tervek szerint vasárnaponként lesz megtartva és a tavalyi év mintájára, szintén 7 alkalomból áll majd. Az elsőre április 16-án, most vasárnap kerül majd sor 7:00–13:00 óra között a Budai utcai piac épületéhez kapcsolódó szabadtér hátsó részén.

A szervezők tájékoztatása szerint a vásár célja, hogy a helyi termelőktől, kézművesektől való vásárlással támogassák a hazai piacot a régi értékek megőrzésével, a környezettudatosság előtérbe helyezésével.

ÍNYCSIKLANDOZÓ GASZTRO – SHOW VÁRJA A KILÁTOGATÓKAT

A rendezvényen az előző évekhez hasonlóan lesz gasztro-show ínycsiklandozó illatokkal, ízekkel, melyekről most a Bajor Vendégház, Bajor krumplilevese gondoskodik. Emellett kóstolhatunk helyszínen készített kézműves hamburgert, lángost és különleges alapanyagokkal töltött kürtöskalács csónakokat is.

BETEKENTÉST NYERHETÜNK A KÉZMŰVESEK SEGÍTSÉGÉVEL MESTERSÉGÜK KULISSZATITKAIBA

A Bohém Piacon részt vesznek kiváló ismert és magukat még először megmutató kézművesek, akik betekintést engednek mesterségük kulisszája mögé. Valamint házi, hazai ízekkel ismerkedhetünk meg a termelők által gondosan készített termékek jóvoltából. A háttér hangulatról pedig, mely a színes vásári kavalkádot összefogja, lágy autentikus zene gondoskodik.

A BOHÉM PIAC TOVÁBBI IDŐPONTJAI

  • 2023. május 14.
  • 2023. június 18.
  • 2023. július 9.
  • 2023. augusztus 13.
  • 2023. szeptember 17.
  • 2023. október 15.

Forrás: Kecskeméti Piac FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb