Mindenmás

Napi pakk: 17 fok és napsütés vár ma ránk Kecskeméten, a rock and roll születésnapján

A hét közepére szép, napsütéses időre számíthatunk Kecskeméten, 17 fokig szökik fel városunkban a hőmérők higanyszála. Ma a rock and roll születésnapját ünnepeljük, ugyanakkor ez a nap az Űrhajózás napja is annak emlékére, hogy Föld körüli pályára bocsátották a világ első, embert szállító űrhajóját. Igyál egy jó forró kávét és tarts ma is a Kecskemét365 híreivel, meghoztuk a Napi pakkot a reggeli legfontosabb infókkal!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Gyula, Zénó, Szilárd, Konstantin, Csanád, Csaba, Baldvin és Sebő nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 78 éve fejeződtek be a II. világháborús harcok Magyarországon.
  • Annak emlékére, hogy New Yorkban Bill Haley rögzítette Rock Around The Clock című lemezét ma van a rock and roll születésnapja.
  • Annak emlékére, hogy a Szovjetunióban Föld körüli pályára bocsátották a világ első, embert szállító űrhajóját, fedélzetén Gagarinnal ma ünnepeljük az Űrhajózás napját.
  • Ma 77 éves Ed O’Neill amerikai színész (Ford Fairlane kalandjai; Kutyám, Jerry Lee; Egy rém rendes család, Modern család).

DERÜLT, SZÉP NAPOS IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Szerdán derült, szép napos időre számíthatunk Kecskeméten, gyenge zápor csak elvétve fordulhat elő térségünkben az Időkép előrejelzése szerint. Hajnalban 4 fokot mérhetünk, míg a nap legmelegebb óráiban 17 fokra számíthatunk a Hírös városban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb