Sport

A Kecskeméti TE tartalékcsapata is nagyszerű formában van, sima győzelmet arattak

A KTE első csapata magabiztosan, 3-0-ra verte a hétvégén a Magyar Kupa döntős Zalaegerszeget, tegnap pedig a kecskemétiek tartalékcsapata is nyerni tudott, szintén 3-0 arányban. A második csapat a Szekszárdot látta vendégül a Műkertvárosi Sportcentrumban.

A tartalékcsapat tegnap az NB III. közép csoport 32. fordulójában a Szekszárdi UFC-t látta vendégül, a csapat jó formában várhatta az összecsapást, hiszen az előző három meccsét megnyerte. A meccset a KTE kezdte jobban, Hadaró nagy kedvvel focizott, de az ellenfélnek is akadt helyzete: egy szöglet után Hatvaninak kellett mentenie a gólvonalról – derül ki a mérkőzés összefoglalójából. A 23. percig tartotta magát a Szekszárd, ekkor viszont egy kontrából megszerezte a vezetést a KTE: Major ugrott ki a leshatáron a bal oldalon, majd befelé húzott, végül jobbal a hosszú felsőbe tekert éles szögből. Az első félidő ráadásában aztán megduplázta előnyét a Kecskemét, a szekszárdi kapus rossz ütemben lépett ki a kapujából, így Major könnyedén emelhetett az üres kapuba, jó 20 méterről. A második félidő valamivel csöndesebbre sikerült, viszont egy kecskeméti gól ebben a játékrészben is esett: a nemrég Szegedről hazatérő Gréczi Márton állította be a végeredményt, mikor egy kontrával egyedül lódulhatott meg a jobb oldalon, az akció végén befelé húzott, majd ballal a rövid alsóba lőtt.

ÖSSZEGZÉS

Kecskeméti TE II.–Szekszárdi UFC 3–0 (2–0)

Kecskemét, 100 néző. Vezette: Szántó (Zahorecz, Ancsin)

KTE II.: Cseh – Szalai Sz., Polyák, Szamosi – Buna (Barkóczi 82.), Hatvani, Bodor (Lovas A. 76.), Hadaró – Gréczi (Horváth M. 82.), Győri B. (Györgye 62.), Major Sz. (Kovács Á. 76.) Vezetőedző: Virágh Ferenc

Szekszárd: Pomozi – Béla, Horog, Fekete, Kiszely, Zsákovics (Paksi 57.), Arena, Rácz, Lékó (Péter 57.), Budai, Lajkó (Gellér 72.). Vezetőedző: Turi Zsolt

Gól: Major Sz. (21., 46.), Gréczi (68.)

Virágh Ferenc is értékelte a mérkőzést:

 Nem volt olyan egyszerű ez a meccs, mint azt az eredmény mutatja. Nagyon jó, szervezett csapat ellen játszottunk, viszont ma is megvoltak a jó teljesítmények nálunk. Akadtak holtpontok, mivel ez már a hatodik mérkőzésünk volt három hét alatt, de az NB I.-es csapat szereplése nekünk is extra motivációt ad, emellett egységesek voltunk, Hadaró Valentin pedig igazi vezérként segített át minket játékával a nehezebb időszakokon. Ránk fog férni a pihenés, de a bajnokságnak nincs vége, ismét egy jó csapat, az ESMTK lesz majd az ellenfelünk.

mondta el a vezetőedző.

Borítókép: Kecskeméti TE FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb