Mindenmás

Napi pakk: felhős, esős napra számíthatunk ma Kecskeméten, távcsöves bemutató lesz a főtéren a Csillagászat napja alkalmából

Kitört a hosszú hétvége, s habár az időjárás nem kényeztet el bennünket túlságosan – esős idővel indul a szombat -, a sok-sok program, ami vár ránk a következő napokban, kárpótol bennünket érte. Ma például a Csillagászat napja alkalmából távcsöves bemutató lesz Kecskemét főterén, vasárnap pedig indul a kétnapos Majális városunkban! Igyál egy jó kávét és pihenj, szórakozz sokat ezen a hétvégén, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Péter, Antónia, Katalin, Hugó, Róbert és Tihamér nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Tánc Világnapja.
  • Ma van a Csillagászat napja.
  • Ma 65 éves Michelle Pfeiffer amerikai színésznő (A hírek szerelmesei; Az Eastwick-i boszorkányok).
  • Ma 53 éves Uma Thurman amerikai színésznő (Kill Bill; Veszedelmes viszonyok).
  • 43 éve halt meg Alfred Hitchcock angol filmrendező, a feszültségkeltés, a borzongatás mestere. (Madarak, Psycho).
  • 34 éve Jon Bon Jovi házasságot kötött gyermekkori szerelmével, Dorothea Rose Hurley, feketeöves karatéssal.

FELHŐS, ZIVATAROKKAL TARKÍTOTT NAPUNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Itt a hosszú hétvége és menetrend szerint elromlik az időjárás a Hírös városban. Szombaton a változóan felhős időben záporok és zivatarok tarkíthatják a napunkat Kecskeméten, írja az Időkép. Hajnalban 8 fokot mérhetünk, a nap legmelegebb óráiban pedig 18 fokig melegszik fel a levegő Kecskeméten.

MA A CSILLAGÁSZAT NAPJA ALKALMÁBÓL TÁVCSÖVES BEMUTATÓ LESZ KECSKEMÉT FŐTERÉN

Ma lesz a Csillagászat napja, ebből az alkalomból országszerte járdacsillagászati bemutatókkal és ismeretterjesztő programokkal várják a csillagászat iránt érdeklődőket – közölte a Magyar Csillagászati Egyesület (MCSE). A Hírös város sem marad ki a programokból, a Csillagászat Napja alkalmából, április 29-én, szombaton, este 8 órától a Kecskeméti Planetárium és az MCSE Kiskun Csoport, távcsöves bemutatót tart Kecskemét főterén.

MAJÁLIS, BULIK, KONCERTEK: ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK NEKED A HÉTVÉGE PROGRAMJAIT

Fantasztikus hétvége elé nézünk Kecskeméten. Vasárnap elstartol a kétnapos majálisi dzsembori a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, de nem leszünk híján koncerteknek sem a Hírös városban, sőt még csillagászati bemutató is vár rád Kecskemét főterén! Élvezd ki a hosszú hétvégét, kapcsolódj ki, mutatjuk a következő napok programjait!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb