Mindenmás

Napi pakk: hiába várjuk már nagyon a jó időt, ma is esős napunk lesz Kecskeméten, félpályás útzárra számíthatunk a Mindszenti körúton

Továbbra is kitart az esős, borús idő Kecskeméten, ma is zivatarokra és erős szélre számíthatunk a Hírös városban. A közlekedésben is várható egy kis fennakadás, félpályás útzár lesz a Mindszenti körúton a délelőtti órákban. Ismert szülinaposokat is ünneplünk ma: 82 éve született Haumann Péter, Enya pedig ma tölti be a 62-őt. Kortyolj egyet a kávédból, ragadd meg az esernyőd és vágj bele a mai napba, itt a Napi pakk a legfrissebb reggeli infókkal!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Paszkál, Brúnó és Andor nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Távközlési világnap.
  • 82 éve született Haumann Péter, Kossuth-díjas színész, rendező, a Hallhatatlanok társulatának örökös tagja (Indul a bakterház, Hókuszpók).
  • 62 éve született Enya ír énekesnő, zeneszerző.
  • 74 éve halt meg Balázs Béla író, költő, esztéta (Valahol Európában forgatókönyv).
  • 1 éve halt meg Vangelisz, Oscar-díjas görög zongorista, zeneszerző, karmester (Tűzszekerek, Szárnyas fejvadász).

SZELES, ZIVATAROS NAPUNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Nem lesz túl kegyes hozzánk szerdán sem az időjárás Kecskeméten: egy hidegfront hoz erős szelet és zivatarokat térségünkbe. Hajnalban 14 fokig hűl le a levegő, míg napközben 23 fokot mérhetünk Kecskeméten.

MA FÉLPÁLYÁS ÚTZÁRRA SZÁMÍTHATUNK EGÉSZEN DÉLIG A MINDSZENTI KÖRÚTON

Újabb forgalmi változást jelentett be Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata: mint szerkesztőségünknek küldött közleményükben írták, május 16., kedd 21 órától, május 17., szerda 12 óráig a Mindszenti körúton az épülő Biomassza Fűtőmű előtt félpályás útlezárás lesz jelzőőrös forgalomirányítással.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb