Mindenmás

Napi pakk: 26 fok és napsütés vár ránk Kecskeméten, ma megismerheted Petőfi rokonait az Otthon moziban

Ma egy hidegfront kúszik be városunkba, ám lényeges lehűlést nem hoz magával: 26 fokra és napsütésre számíthatunk Kecskeméten a hét közepén. Neves születésnaposokat is köszönthetünk: ma ünnepel Bob Dylan és Kristin Scott Thomas is. Délután pedig egy igazi kulturális csemege vár rád az Otthon moziban: Petőfi Sándor ma is élő rokonait hozza közelebb az intézmény egy dokumentumfilm és egy könyv segítségével. Keverd meg a kávéd, kend meg a pirítóst, mi pedig már hozzuk is a legfontosabb napindító infókat, itt a Kecskemét365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Eszter, Eliza, Vince, Simon, Mária, Zsófia, Szimonetta és Simeon nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van az európai nemzeti parkok napja.
  • 204 éve született Viktória királynő, aki 64 évig uralkodott.
  • 82 éve született Bob Dylan amerikai rock sztár, többszörös Grammy-díjas zeneszerző, előadó.
  • 63 éve született Kristin Scott Thomas angol színésznő (Az angol beteg; Mission Impossible).

JÖN A HIDEGFRONT, DE MA MÉG RAGYOGÓAN SÜTNI FOG A NAP KECSKEMÉTEN

Noha szerdán az Időkép előrejelzése szerint egy hidegfront éri el térségünket, igazán rossz időre nem számíthatunk Kecskeméten, napsütés és 26 fok vár ránk a Hírös városban.

PETŐFI MA IS ÉLŐ ROKONAIT ISMERHETED MEG AZ OTTHON MOZIBAN

Nem mindennapi találkozásra invitálják a Hírös városiakat: május 24-én, a kecskeméti Otthon moziba várják azokat, akik szeretnék megismerni Petőfi Sándor ma is élő rokonait. Eláruljuk, a rokonok teljes életnagyságban ugyan nem lesznek ott, de a róluk levetített dokumentumfilm közelebb hozza hozzánk őket, így neves költőnket is jobban megismerhetjük a Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata szervezésében megvalósuló eseményen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb