Mindenmás

Napi pakk: napsütésben indul a hosszú hétvége Kecskeméten, boldog szülinapot Presser Gábor

Napsütésben indul a hosszú hétvége Kecskeméten, így nyugodtan tervezhetünk mára sok-sok szabadtéri programot, amiből nem is lesz hiány városunkban. A gyerekeké lesz a főszerep ma a Hírös városban Gyermeknap alkalmából: a Ciróka Bábszínház és a Hírös Agóra is nagyon készül már az alkalomra. Ezen a szép napon ünnepli Presser Gábor is a szülinapját. Kapcsolódj ki a hosszú hétvégén, pihenj sokat, mi pedig közben hozzuk neked a legfrissebb híreket, itt a Kecskemét365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Hella, Gyula és Paszkál nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 75 éves Presser Gábor, Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas zenész, zeneszerző, zongorista, énekes.
  • Ma 48 éves Jamie Oliver angol szakács, showman.
  • 101 éve született Sir Christopher Lee angol színész, aki játszotta Drakula grófot. Túl a 80. életévén a fiatalabb nézők is megismerték A Gyűrűk Ura-trilógiából vagy a Star Wars-saga második és harmadik részéből.

SZELES, DE NAPOS IDŐ VÁR RÁNK MA KECSKEMÉTEN

Jól indul a hosszú hétvége Kecskeméten, 27 fokra és napsütésre számíthatunk a Hírös városban, az északi szél azonban megélénkülhet napközben, ami akár még kellemes is lehet a 27 fokos melegben. Hajnalban is csak 13 fokig hűl le a levegő Kecskeméten.

ESEMÉNYDÚS LESZ A HÉTVÉGÉNK KECSKEMÉTEN, MUTATJUK A KÍNÁLATOT

Nem fogunk unatkozni a hosszú hétvégén sem Kecskeméten. Amellett, hogy a gyerekeké lesz a főszerep a következő napokban a Hírös városban Gyermeknap alkalmából, a felnőttek sem fognak hoppon maradni: bulik és koncertek is várnak ránk Kecskeméten. Már mutatjuk is a hétvége ígéretes programjait, itt a Kecskemét365 Kikapcs!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb