Mindenmás

Napi pakk: 27 fok és napsütés vár ma ránk Kecskeméten, Isten éltesse a gyerekeket!

Vidám, napsütéses napra ébredhettünk Kecskeméten. Zakatol tovább a hosszú hétvége: ma van pünkösdvasárnap, s ami a leginkább lázba hozza a családokat, ma van Gyereknap is, a család kicsi kincseit ünnepeljük ilyenkor Kecskemét szerte mindenhol. Tölts el egy élménydús napot a családoddal, kapcsolódj ki, mi pedig ma is hozzuk neked a legfrissebb híreket, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Emil, Csanád, Ágoston, Vilmos, Vilma, Germán és Karád nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Nemzetközi Gyermeknap.
  • Ma van Pünkösd vasárnapja.
  • 115 éve született Ian Fleming angol író, James Bond megalkotója.
  • 1 éve halt Haumann Péter, Kossuth-díjas színész, rendező, a Hallhatatlanok társulatának örökös tagja (Indul a bakterház, Hókuszpók).
  • 55 éve született Kylie Minogue ausztrál énekeső, színésznő (I should be so lucky, Loco-Motion).

27 FOK ÉS NAPSÜTÉS VÁR MA RÁNK KECSKEMÉTEN

A hosszú hétvége második napján sem fogunk fázni Kecskeméten, nyárias meleg fog uralkodni a Hírös városban pünkösdvasárnap. Késő délután azonban a zivatarok is befuthatnak városunkba, sőt élénk szelet is hozhatnak magukkal Kecskemétre. Hajnalban 13, délután 27 fok várható.

JAVÁBAN TART A CIRÓKA BÁBSZÍNHÁZ HÁROMNAPOS GYERMEKNAPI PROGRAMJA

Időpont: május 27-29. 10:00

Helyszín: Kecskemét, Szabadság tér

Május 27-28-29-én, három napon keresztül, délelőttől estig, egymást érik a kihagyhatatlan programok a belvárosban, a Szabadság téren, a Cirókás Gyereknapon. Az izgalmas bábelőadások mellett különböző ügyességi játékok kínálnak majd kihagyhatatlan programokat gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. “Arra törekedtünk, hogy minél szélesebb betekintést nyújtsunk a bábos műfaj sokszínűségébe a közönség számára, így láthatnak többek között vásári bábjátékot, cirkuszi előadást, utcaszínházat, gólyalábasokat, mesekoncertet, érzékszínházat, marionettet, verkli játékot, vonuló színházat, kesztyűs, asztali bábjátékot és bábtáncoltatást is”- részletezte a programokat Kiszely Ágnes a bábszínház igazgatója.

MA ELSTARTOL AZ ELSŐ HUNYADIVÁROSI GYERMEKNAP

Időpont: május 28. 10:00

Helyszín: Hunyadivárosi Közösségi Ház, Kecskemét, Hunyadiváros, Daróczi köz 14, 6000

Sportverseny, zenés produkciók, kutyás bemutató és még sok-sok más program varázsolja felejthetetlen élménnyé a legkisebbek számára ezt a hétvégét Kecskeméten. Május 28-án, vasárnap ugyanis első ízben rendezik meg a Hunyadivárosi Gyermeknapot a Hunyadivárosi Közösségi Házban, ahol a szervezők már nagyon készülnek, hogy boldog mosolyt csaljanak a család kicsi kincseinek arcára, tudatta az intézmény közösségi oldalán.

JÖN A HÍRÖS AGÓRA CSALÁDI ÉS GYERMEKNAPI RENDEZVÉNYE IS EZEN A HÉTVÉGÉN

Időpont: május 26-tól 28-ig

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ,  Kecskemét, Deák Ferenc tér 1, 6000

Május 26-tól 28-ig egy egész hétvégén át rengeteg programmal kedveskedik a gyerekeknek a Hírös Agóra is. A tavalyi nagy siker után idén újra: HA Család Hétvége és Gyereknap lesz. A részletes programokat IDE kattintva éred el.

MUTATJUK AZ ÜZLETEK NYITVATARTÁSÁT A PÜNKÖSDI ÜNNEP ALATT

Idén pünkösd vasárnap május 28-ára, pünkösd hétfő pedig május 29-ére esik, melyek hivatalosan munkaszüneti napnap számítanak, így a boltok, üzletek nyitvatartása is változik. Cikkünkben mutatjuk, hogyan lesznek az üzletek nyitva ezeken a napokon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb