Mindenmás

Napi pakk: 30 fok és napsütés vár ránk a Hírös városban, ma lesz a kecskeméti futsalosok és a Veszprém harmadik összecsapása

Ragyogó napsütésben tölthetjük a hét utolsó munkanapját: 30 fok vár ránk pénteken a Hírös városban. Izgalmakból sem lesz hiány ma, este ugyanis jön a kecskeméti futsalosok és a Veszprém harmadik összecsapása. Vegyél még egy nagy lendületet a mai naphoz, kitartást, mindjárt itt a hétvége, mi pedig közben hozzuk neked a legfrissebb híreket, itt a Kecskemét365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Kármen, Anita, Jenő, Ármin, Ábel, Csilla, Irma, Kornél, Péter és Eugén nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 102 éve született Karinthy Ferenc, Kossuth-díjas író, drámaíró, dramaturg (Budapesti tavasz).
  • 99 éve született Böszörményi Géza, Kossuth-díjas filmrendező és forgatókönyvíró (Ismeri a Szandi-mandit?).
  • 82 éve született Charlie Watts angol zenész, aki 58 éven keresztül volt a The Rolling Stones dobosa, és aki elegáns megjelenéséről volt ismert.

MARAD A NYÁRIAS, 30 FOKOS IDŐ MA IS KECSKEMÉTEN

Pénteken is ragyogó napsütés és 30 fokos jó idő vár ránk Kecskeméten. Szerencsére csapadékra nem kell számítanunk a Hírös városban és a szél sem fogja borzolni a kedélyünket.

NAGY MECCS LESZ MA: AZ SG KECSKEMÉT FUTSAL A VESZPRÉM ELLEN LÉP PÁLYÁRA – ÚJRA ÁTVEHETJÜK AZ ELŐNYT A PÁRHARCBAN

Egyre fokozódik a helyzet: pénteken 18:30-kor folytatódik a férfi futsal NBI bronzcsatája a Messzi István Sportcsarnokban. Az SG Kecskemét Futsal alakulata immáron harmadjára méri össze tudását a Veszprémmel. A tét nem kicsi, ugyanis győzelem esetén a Hírös városiak újra átvehetik az előnyt a párharcban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb