Mindenmás

Napi pakk: esős, szeles nap elé nézünk Kecskeméten, ma Kocsis Tibor koncertjével indulnak a HA esték

Ma egy újabb hidegfront hoz kisebb lehűlést Kecskemétre: esős, szeles napra számíthatunk a Hírös városban. Ez viszont ne szegje kedved, ugyanis a hétvége indítójaként a ma este startoló HA esték hozhatnak felüdülést számodra. Útlezárásra is számíthatunk ma városunkban: pénteken a Hosszú utca parkoló előtti szakaszán – aszfaltozás miatt – félpályás lezárás várható. Mutatjuk, mit hoz a péntek Kecskemétre, itt a Napi pakk!  

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Dániel, Daniella, Ilma, Lőrinc, Angéla és Helén nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Szent Lőrinc ünnepe.
  • 72 éve született Robin Williams, Oscar-díjas amerikai színész (Jó reggelt Vietnam!, Mrs Doubtfire).
  • 150 éve már, hogy Jesse James, a “Vadnyugat revolverhőse” elkövette az első nagy vonatrablást.
  • 39 éve az Amerikai Egyesült Államokban először dokumentáltak olyan esetet, hogy egy robot embert ölt.
  • 46 éve született Bíró Eszter énekesnő, színésznő.

ESŐS ÉS SZELES LESZ A MAI NAPUNK KECSKEMÉTEN

Pénteken egy újabb hidegfront hatására növekedhet meg nyugat felől erősebben a felhőzet térségünkben. Ennek köszönhetően egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, helyenként heves zivatarok Kecskeméten és környékén. A hajnali órákban 18 fokot mérhetünk, napközben pedig 31 fokig szökik fel a hőmérők higanyszála Kecskeméten.

MA FÉLPÁLYÁS ÚTZÁR LESZ A HOSSZÚ UTCA PARKOLÓ FELŐLI SZAKASZÁN

Ma is dübörög tovább a Nyíl utca és a Hosszú utca között elhelyezkedő parkoló bejáratainak felújítása. Emiatt pénteken a Hosszú utca parkoló előtti szakaszán – aszfaltozás miatt – félpályás lezárás várható.

MA KOCSIS TIBOR KONCERTJÉVEL INDULNAK A HA ESTÉK

HA esték a díszudvarban címmel a Hírös Agóra új programsorozatot indít Kecskemét impozáns épületének, a szecessziós Városházának Lechner Ödön díszudvarán. A koncertek hangulatát a mesés miliő, a nyáresték és azok a művészek szolgáltatják, akik egytől egyig gondoskodnak majd arról, hogy minőségi élménnyel gazdagodjanak vendégeik. A program keretében elsőként ma este Kocsis Tibor koncertje lesz, 20:30-tól.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb