Mindenmás

Napi pakk: 32 fok, napos idő, útlezárás és benzinár emelkedés vár ma ránk Kecskeméten

Végre elérkezett a péntek, s szerencsére napsütést és nyári meleget, pontosan 32 fok körüli hőmérsékletet hozott magával Kecskemétre. A közlekedők újabb korlátozásra számíthatnak a városban, mától lezárják a Naspolya utca 441-es főút és Katona Zsigmond utca közötti szakaszát. A tankolásra sem a mai nap a legtökéletesebb, ugyanis megint csak emelkedik a benzin ára a kecskeméti kutakon. Ragadd meg a kávéd, kortyolj egy nagyot és tarts közben ma is a Kecskemét365 híreivel, meghoztuk a legfrissebb reggeli infókkal a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Ilona, Ilma, Lenke és Helén nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 94 éve született Horváth Teri, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, az Indul a bakterház Banyája.
  • 90 éve született Roman Polanski, Oscar-díjas lengyel származású amerikai színész, filmrendező (Iszonyat, keserű méz, A zongorista).
  • 87 éve született Robert Redford amerikai színész (Kémjátszma, A suttogó).
  • 71 éve született Patrick Swayze amerikai színész, táncos, énekes és dalszövegíró (Dirty Dancing, Ghost).
  • 54 éve született Edward Norton, Golden Globe-díjas amerikai színész.

NAPOS-GOMOLYFELHŐS IDŐ VÁR RÁNK MA KECSKEMÉTEN

Marad a napos-gomolyfelhős idő pénteken is Kecskeméten, csapadéktól azonban már nem kell tartanunk a Hírös városban, az Időkép előrejelzése szerint csak a kései, éjszakai órákban kaphat el bennünket egy kis zivatar.

MÁTÓL LEZÁRJÁK A NASPOLYA UTCA EGY SZAKASZÁT KECSKEMÉTEN

Újabb forgalmirend változás lép életbe Kecskeméten a 441. számú főút építéséhez kapcsolódóan, tudatta szerkesztőségünkkel a város önkormányzata. Mint írták, a Platán és a Katona Zsigmond utcákat érintő korlátozást követően augusztus 18-tól, péntektől, a Naspolya utca 441-es főút és Katona Zsigmond utca közötti szakasza is le lesz zárva.

MÁTÓL TOVÁBB EMELKEDIK A BENZIN ÁRA A KECSKEMÉTI KUTAKON

Holtankoljak.hu információi alapján a héten még egyszer tovább emelkednek az üzemanyagárak. Pénteken a benzin ára fog várhatóan változni, ugyanis annak nagykereskedelmi árát emelik bruttó 5 forinttal. A gázolaj ára viszont várhatóan a héten már nem változik. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb