Mindenmás

Napi pakk: hőségriadó, kánikula, és Állatkertek Éjszakája vár ma ránk Kecskeméten

Végre elérkezett a péntek, a hét utolsó munkanapja. Ma legyen nálad mindig folyadék, lehetőleg víz, hiszen őrült egy meleg napunk lesz, harmadfokú hőségriadót rendeltek el a mai napra. Programoknak sem leszünk híján Kecskeméten, tovább robog a Hírös Hét és ma startol az Állatkertek Éjszakája. Kávé bekészít, meghoztuk a Napi pakkot, hogy jól induljon a reggeled!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Lajos, Patrícia, József, Tamás és Elemér nevű Olvasóinknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 93 éve született Sir Sean Connery Oscar-díjas skót származású angol színész (James Bond, A híd túl messze van).
  • 74 éve született Gene Simmons, a KISS együttes basszusgitárosa, aki remekül beszél magyarul.
  • 11 éve halt meg Neil Armstrong amerikai űrhajós, az első ember, aki a Holdra lépett.

MA IS TOMBOL A KÁNIKULA KECSKEMÉTEN

Nem csitul a kánikula Kecskeméten, pénteken is kitart a jócskán 30 fok feletti időjárás a Hírös városban. Olyannyira, hogy péntektől a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztás lesz érvényben Kecskeméten.

MA IS FOLYTATÓDIK A HÍRÖS HÉT FESZTIVÁL

Újra megtelt élettel Kecskemét főtere, ugyanis elstartolt a város legrégebbi, legnagyobb múltra visszatekintő fesztiválja, a Hírös Hét Fesztivál. Mutatjuk is az idén 89 esztendős rendezvény részletes pénteki programjait!

MA VAN AZ ÁLLATKERTEK ÉJSZAKÁJA A KECSKEMÉTI VADASKERTBEN

Fáklyafényes hangulatvarázs, látványetetések és kígyó simogatás: pénteken elstartol az Állatkertek Éjszakája a Kecskeméti Vadaskertben. A Magyar Állatkertek és Akváriumok Szövetségének tagintézményei közül tizenkét bemutatóhely – köztük a kecskeméti – vesz részt az állatkertek éjszakáján, amelyet augusztus 25-én, pénteken rendeznek országszerte. Mutatjuk máris nektek a kecskeméti programokat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb