Mindenmás

Napi pakk: szikrázó napsütésben startol Kecskeméten szeptember első hétvégéje, Keanu Reeves szülinapján

Ennél csodásabb időjárást az első szeptemberi hétvégénkre Kecskeméten el sem tudtunk volna képzelni. Szikrázó napsütésben sütkérezhetünk ma a Hírös városban, se szél, sem eső nem fogja zavarni a napunkat. Neves szülinaposaink is vannak: ma ünnepel Keanu Reeves és Salma Hayek is. Kapcsolódj ma ki, töltődj fel, mi pedig hozzuk továbbra is neked a legfrissebb híreket, itt a Kecskemét365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Dorina, Rebeka, Ingrid, Ella, Margit, Teó, István, Teodóra, Teodor, Tóbiás és Töhötöm nevű Olvasóinknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 78 éve ért véget a II. világháború. A japán küldöttség aláírta az amerikaiak előtt a kapitulációs okmányt.
  • 50 éve halt meg J. R. R. Tolkien angol nyelv- és irodalomtörténész, regényíró (Gyűrűk ura).
  • 59 éve született Keanu Reeves libanoni születésű színész. (Matrix)
  • 57 éve született Salma Hayek mexikói születésű színésznő. (Desperado)

GYÖNYÖRŰ NAPSÜTÉSES IDŐNK LESZ MA KECSKEMÉTEN

Szombaton sok napsütésre, igazi nyári időre van kilátás Kecskeméten és környékén, még egy felhő sem fogja zavarni a szikrázó napsütést térségünkben. A kora reggeli, hajnali órákban 15 fokot mérhetünk, a nap legmelegebb óráiban viszont 30 fokig is felszökik a hőmérők higanyszála Kecskeméten.

ITT A HÉTVÉGE, ITT AZ IDŐ KIKAPCSOLÓDNI

Elstartolt szeptember első hétvégéje Kecskeméten. Unatkozni most sem fogunk a Hírös városban: rákosivipera-nap, zsibvásár és ütős koncert is vár a kikapcsolódni vágyókra. Élvezd ki a hétvégét, kapcsolódj ki, mutatjuk a következő napok programjait!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb