Mindenmás

Napi pakk: felhősen indul a szerda, de délutánra már kisüthet a nap Kecskeméten, Sophia Loren születésnapján

Folytatódik a hét Kecskeméten, ma reggel és délelőtt még számíthatunk felhőkre a Hírös város felett, viszont délutánra ezek eltűnnek és ismét a napsütésé lesz majd a főszerep. 89 évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon született Sophia Loren többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő és énekesnő, ma is programokkal vár a Széchenyiváros Hete rendezvénysorozat. Ez itt a Kecskemét365 Napi pakk, tarts ma is velünk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Friderika nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 89 évvel ezelőtt, ezen a napon született Sophia Loren többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő és énekesnő
  • 201 évvel ezelőtt, ezen a napon született Peter Mitterhofer német asztalosmester, az első írógép megépítője
  • 94 évvel ezelőtt, ezen a napon született Bitskey Tibor, Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze
  • 77 éve ezen a napon megkezdődött az első Cannes-i Filmfesztivál
  • 94 éve ezen a napon Budapesten először vetítettek hangosfilmet

NAPOS IDŐRE SZÁMÍTHATUNK SZERDÁN KECSKEMÉTEN

Szerdán reggel és még délelőtt is felhős idő várható Kecskeméten, viszont délutánra ismét a napsütésé lesz majd a főszerep a Hírös városban, kellemes, harminc fok körüli időjárásra számíthatunk.

Szerdán reggelre többfelé pára, köd, belőle elsősorban északkeleten-keleten rétegfelhőzet képződhet. Ezek feloszlását követően sok napsütésre számíthatunk, de az időnként megjelenő felhőkből keleten átmenetileg egy-egy zápor kialakulhat, Kecskeméten eső nem valószínű. Az Alpokalján élénk lehet a délies szél. Délutánra 24 és 30 fok közé melegszik a levegő.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb