Kecskeméti arcokKikapcs

Csavard fel TE a szőnyeget: Kecskemét365 olvasó hívhatja színpadra Fenyő Miklóst a Messzi István Sportcsarnokban!

Óriásit megy a szeptember 30-án, a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokba szervezett “Made in Fenyő – 55 év rock ‘n roll” koncertshow, a jegyek rohamosan fogynak, mi pedig összehoztuk a Kecskemét365 eddigi történetének legvagányabb játékát:

légy Te, aki felkonferálhatja Fenyő Miklóst most szombaton!

Csavard fel a szőnyeget, Hotel Menthol, Csókkirály… soroljuk még? Fenyő Miklós egy igazi legenda, aki szeptember 30-án, Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban hozza el a régi házibulik hamisíthatatlan hangulatát. Ha már voltál Fenyő-koncerten, pontosan tudod, micsoda kortalan “jampizmusra” számíthatsz, ha pedig még nem, olvasd el a Fenyő Miklóssal vagy a szervező, egyben a rock ‘n roll félistenről könyvet író Erdős Lászlóval készült Kecskemét365 interjúinkat!

A lényeg azonban most jön: ha szeretnél nyerni két belépőt, plusz szombat este színpadra pattanni és az est házigazdájával, Freddyboy-jal közösen felkonferálni az ikont, mindössze ennyit kell tenned:

  • irány az alábbi poszt a Kecskemét365 Facebook oldalon,
  • kommenteld alá, hogy kit vinnél magaddal a koncertre,
  • és tag-eld be azt az ismerősöd!

Sorsolni 2023.09.28., 19:00-kor fogunk, vagyis csütörtök este 7-kor, a nyertest péntek délelőtt értesítjük ki. Drukkolunk, rajtatok a világ szeme, Kecskemét365 Family!

Ha a játék helyett a klasszikus utat válaszanád (jegyet vennél), a jegyeket IDE KATTINTVA tudod megvásárolni, a koncert legfontosabb paramétereit pedig az alábbiakban mutatjuk:

  • Made in Fenyő – 55 év rock ‘n roll koncertshow
  • Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
  • 2023. szeptember 30. (szombat), 20.30 óra

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb