Sport

Ez a meccs nem a kecskeméti futsalosoké volt: nagy fölénnyel nyert a Haladás a Hírös városiak ellen

Nem az SG Kecskemét Futsal csapatáé volt a hétfő este. A címvédő Haladás VSE kihasználta a lehetőségei nagy részét, míg a Kecskemét csak a meccs pár periódusában tudta felvenni a ritmust, így a szombathelyi alakulat 5-0-ra győzedelmeskedett a mérkőzésen, tudatta a klub.

A klub beszámolója szerint gyászszünet előzte meg a forduló rangadóját. Kis Jánosra, a honi futsal ikonikus alakja előtt tisztelegtek a csapatok, aki 65 éves korában hunyt el a napokban. 

ELVESZTETTÜK A FÓKUSZT, AZ ENERGIÁT, SOK HIBÁT VÉTETTÜNK”

“Gratulálok a Haladásnak, megérdemelten nyertek. Voltak jó periódusaink a meccsen, de ha egy olyan minőségű csapatot szeretnénk legyűrni, mint a Szombathely, akkor végig maximumot kell nyújtani. Ez ma nem valósult meg. 3-0 után elvesztettük a fókuszt, az energiát, sok hibát vétettünk. Sok időnk nincs nyalogatni a sebeket, mert csütörtökön már hazai pályán folytatjuk a bajnokságot. Fontos lesz, hogy szurkolóink ott legyenek mellettünk a Maglód ellen” – értékelte a mérkőzést Marko Gavrilovic sportigazgató.

ÖSSZEGZÉS

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal 5-0 (2-0)
Férfi futsal NBI, 6. forduló
2023.09.25., 18:30 @ Haladás Sportcsarnok

Csütörtökön hazai pályán javíthat a mérlegén az SG Kecskemét Futsal. 18.30-tól a Maglód lesz a vendégük a kék oroszlánoknak a Messzi István Sportcsarnokban. 

Forrás: scoregoal.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb