Mindenmás

Napi pakk: napsütésben tölthetjük a napunkat Kecskeméten, ma jön a legújabb Kormányinfó és nagy csatát vívnak a futsalosaink is

Folytatódik az indián nyár a Hírös városban, csodás napsütésben tölthetjük a napunkat Kecskeméten és környékén. Ma kiderülnek a kormány legújabb intézkedései is, ugyanis jön a Kormányinfó a legfrissebb bejelentésekkel. Este pedig nagy csatának lehetünk tanúi: a Maglód ellen lép pályára az SG Kecskemét Futsal csapata. Főzz le egy jó erős kávét, mi pedig hozzuk mellé a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Vencel, Bernát, Jusztina, Salamon, Szelim és Tárkány nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 89 éve Párizsban megszületett Brigitte Bardot francia színésznő.
  • 85 éve született Ben E. King amerikai jazz és soul énekes (Stand by me).
  • 132 éve halt meg Herman Melville amerikai író, a “Moby Dick” szerzője.

MA IS KITART AZ INDIÁN NYÁR KECSKEMÉTEN

Csütörtökön marad az indián nyár, felhő alig lesz felettünk, és csapadék sem várható Kecskeméten és környékén. Hajnalban 12 fokot mérhetünk majd, a nap legmelegebb óráiban pedig 29 fokig melegszik fel a levegő Kecskeméten.

MA KORMÁNYINFÓT TARTANAK, JÖNNEK A LEGÚJABB BEJELENTÉSEK

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtök délben sajtótájékoztatót tart – jelentette be a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Varga Mihály pénzügyminiszter kommunikációja alapján a novemberi pótlólagos nyugdíjemelésről is szó eshet.

MA A MAGLÓDDAL CSATÁZNAK A KECSKEMÉTI FUTSALOSOK

Második mérkőzésére készül az SG Kecskemét Futsal a héten. A hétfői, Haladás elleni vereséget követően égetően fontos lesz a kék oroszlánok számára, hogy bezsebeljék a győzelmet hazai környezetben az újonc Maglód ellen, tudtuk meg a klubtól.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb