Mindenmás

Napi pakk: szeles időjárással érkezik a hét utolsó napja Kecskeméten, ma is programokkal vár az Őszi Helyi Termék Ünnep

Egy kicsit szeles, de egyébként kellemes időjárással zárul a hét Kecskeméten, napközben akár 23 fokig is melegedhet a levegő. Izgalmas programokkal folytatódik vasárnap is a Őszi Helyi Termék Ünnep Kecskemét Főterén, mutatjuk, mire számíthatsz. Ez itt a vasárnapi Kecskemét365 Napi pakk, jó reggelt!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Előd nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 110 évvel ezelőtt, ezen a napon született Robert Capa, világhírű magyar riportfotós, haditudósító
  • 37 évvel ezelőtt, ezen a napon elhunyt Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas orvos és kutató, a C-vitamin felfedezője
  • 89 évvel ezelőtt, ezen a napon született Pomogáts Béla, Széchenyi-díjas kritikus, tanár, irodalomtörténész, az irodalomtudományok doktora, az Magyar Írószövetség elnöke
  • 52 éve ezen a napon elhunyt Szendrő József, Jászai Mari-díjas színész, rendező, műfordító, színházigazgató

A SZOMBATIHOZ HASONLÓ IDŐJÁRÁS LESZ MA IS KECSKEMÉTEN

A szombatihoz hasonló időjárással érkezik a hét utolsó napja Kecskeméten, annyi különbséggel, hogy a szél egy kicsit felerősödik. Ettől eltekintve viszont kellemes időjárásunk lesz, vasárnap akár 23 fokig is melegedhet a levegő a Hírös városban.

Vasárnap reggel északkeleten még eső, zápor, sőt zivatar is előfordulhat, de napközben már csökken a csapadékhajlam. A változóan napos-felhős időben főként a Dunántúlon és keleten-északkeleten alakulhat ki elszórtan zápor, egy-egy zivatar. A nyugatias szelet többfelé élénk, erős lökések kísérhetik. Hajnalban 10 és 18, délután 18 és 25 fok között alakul a hőmérséklet Kecskeméten.

MÉG MA IS TART A  18. ŐSZI HELYI TERMÉK ÜNNEP

Október 20-23 között zajlik Kecskeméten, a főtéren az Őszi Helyi Termék Ünnep, az Aranyhomok Portéka Vásár. Mutatjuk is a programjait:

FOLYTATÓDIK A MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA

Idén is számos programmal várja az érdeklődőket a Múzeumok Őszi Fesztiválja, melynek városunkban a Kecskeméti Katona József Múzeum intézményei adnak otthont. A hétvégi programokat IDE kattintva találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb