Mindenmás

Napi pakk: erős szélre és esőre számíthatunk ma Kecskeméten, kerékpáros felvonulással rajtol a rendőrség Light Friday akciója

Ma nem lesz sok köszönet az időjárásban Kecskeméten, hiszen egy betörő hidegfrontnak köszönhetően erős szélre és esőre számíthatunk a Hírös városban. Az időjárás viszontagságai ellenére azonban színes programok várnak rád ma is Kecskeméten és környékén. Kecskemét főterén kerékpáros felvonulással rajtol a rendőrség Light Friday akciója, a kiskunhalasi Csetényi Élményparkban pedig még mindig tart a halloween, családi napra várják a kicsiket és a nagyokat. Főzz le egy jó erős kávét, mi pedig hozzuk mellé a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Győző, Bertold, Bálint, Valentin, Ida, Szilvia, Hubert, Szilviusz és Malakiás nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Magyar Tudomány Napja.
  • 117 éve született meg a segélykérő morse kód, a tititi-tátátá-tititi, vagyis az S.O.S.
  • 102 éve született Charles Bronson amerikai filmszínész (A piszkos 12, Volt egyszer egy vadnyugat).
  • 87 éve halt meg Kosztolányi Dezső költő, író, publicista.
  • 66 éve Stockholmban (Svédország) megszületett Dolph Lundgren színész (Rocky IV., Tökéletes katona).

VIHAROS SZÉLLEL ÉS ESŐVEL CSAP LE RÁNK MA A HIDEGFRONT VÁROSUNKBAN

Pénteken nyugat felől egy újabb hidegfront hoz esőt, záporokat, helyenként zivatart Kecskemétre és környékére. Ráadásul az Időkép előrejelzése szerint a csapadékot erős szél fogja kísérni és a maximum hőmérséklet is csak 18 fok körül fog mozogni térségünkben.

SZÖRNYVADÁSZ TÚRA ÉS TÖKFARAGÁS A CSETÉNYI ÉLMÉNYPARKBAN

Szörnyen jó tökös mulatságra készül november 3-án, pénteken 15 órától a kiskunhalasi Csetényi Élménypark: mint közösségi oldalukon írták, a családi program során tökfaragással, szörnyvadász túrával, valamint gyerek és mini diszkóval várnak kicsiket és nagyokat.

KERÉKPÁROS FELVONULÁS INDUL MA DÉLUTÁN KECSKEMÉT FŐTERÉRŐL

Pénteken nyereményjátékkal egybekötött rendezvényre várják az érdeklődőket Kecskemét főterén – a láthatóság jegyében, közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Light Friday akció keretében sötétedés után a vállalkozó kedvű jelentkezők rendőri felvezetéssel, közösen kerékpározhatnak a városban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb